Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy komolyabb kapcsolatban a nő jelenléte mellett a férfi túlságosan megnézi a csinos nőket?
De mitől lesz ez jó? Én is kibírom hogy nem flörtölök pasikkal, nem kelletem magam másnak, pedig nála is vannak 1000x jobbak, az hogy ő ezt nem látja…
Figyelj egyszer volt exemnél hogy utána fordult egy nőnek, jól összevesztünk… rendőrök szerintem végighallgatták a vitánkat.. mert elsétáltunk előttük. Közben beültünk a kocsiba, odamegy az ő oldalához az egyik rendőr, igazoltatni” miután őt leigazoltatta, jöttem én, odaadom a kártyákat, még mindig ott áll az exem ablaka mellett, erre elővette a telefont, beírt face-re és úgy tett mint akit bejelölt. (Én ezt az egészet nem láttam, csak exemnek mutatta és lentebb tartotta a telefont) Exem tiszta vörös fejjel elköszönt, majd kipukkadt a dühtől🤣.
Aztán persze elmesélte hogy látta hogy engem bejelölt a rendőr…
Utána érdekes tudott viselkedni 🙃
Kiegészítés:. Hazaértünk, megnéztem a face-t, nem mutatta hogy bejelölt volna bárki is… de nagyon megörültem a tettének hogy megmutatta milyen egy igazi férfi! Esküszöm akkor, megmentett, és mind a kettőnknek irányt mutatott a tettével. ❤️
Van pár cifra exem, de ekkora taplóval még sosem jártam.
Plusz általában pont ez a nyáladzós, szemmel baszós réteg szokott hűtlen is lenni, úgyhogy ne gondolja senki, hogy ezt érdemes bevállalni azért cserébe... Mindkettő alap egy kapcsolatban, a hűség és a normális, kulturált viselkedés is a párod mellett/más emberekkel szemben. Mert igen, ez a bámulás annak irányába is tuskó és gusztustalan, akit nézel... Akkor lenne vége ennek a viselkedésnek és az ilyen embereknek, ha mindenki leszarná őket. Amíg valaki ezt eltűri, addig mindig lesz pár nyálverő, aki szerint túl sokat vársz, ha ezt nem hagyod. Pont úgy, mint a seggből szájba, a háztartási rabszolga meg a többi aberrált szar esetében.
Igen, de közben meg leírtad ezeket is:
,, Férfiaknál szerintem máshogy van ez, ahogy szokták mondani, hogy állandóan a szexen jár az agyuk, meglátnak egy csinos nőt, egyből megindulnak bennük a hormonok."
,, ez is egy született férfi tulajdonság"
,, a férfi hormonok, férfi testműködés ilyen "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!