Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik kapcsolat mellett tarsker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kapcsolat mellett tarskeresoznek azok hogy letezik hogy nem buknak le a parjuk elott?

Figyelt kérdés

Regisztraltam badoora, eddig 3 olyan embert dobott ki akirol tudom hogy kapcsolatban van es mind pont online is volt, tehat nem arrol van szo hogy regi profil meg ilyesmi....

Nagyon sokan vannak fent tarskereson es aktivan hasznaljak mikozben van parjuk.

Azt nem ertem hogy hogy nem buknak le a parjuk elott?

Ha lenne csavom es fent lenne valami tarskereson, ha en magam nem latom meg a telefonjan az appot akkor en sem tudnam meg sehogy hogy mi a helyzet?

2022. ápr. 10. 21:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Olyan is van rengeteg aki leirja hogy van parja de szex kapcsolatot keres mellette
2022. ápr. 10. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb megtudnád. Én is megtudtam ,mert egy teljesen idegen nő kifotózta és elküldte.
2022. ápr. 10. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert caak sejtés van pl telefndugdosások, de bizonyiték n8ncs, a másik tagad és még ő hordja el a párját beteg féltekenynek aki meg azon marja magát hogyan ne legyen féltékeny mert tonkreteszi a kapcaolatot.

Közben a másik teszi tönkre.

2022. ápr. 10. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor tudjak azok csak köti őket a közös hitel.
2022. ápr. 10. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!