Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha nem egy településen él a nő és férfi, hogy a nők állandóan elvárják hogy a férfi költözzön oda?
Ezt látom manapság.
Régen a férfi hozott asszonyt a házhoz. Ma a nők többsége elvárja, hogy a férfi költözzön oda ahol a nő él.
Ti hogy látjátok?
Nézd, azt mondom, szerintem meg Budapest kutyaszaros, mocskos, büdös, omladozó, tele csövesekkel.
Ez ugyan úgy nem igaz, mint amit Te írtál a vidékre.
Biztos van ilyen is, de miért lenne ilyen az összes hely?
Budapest sem ilyen mindenhol.
"Igaz, a vidékiek hátrányban vannak és voltak mindig is. Ez tény.
Aztán majd ez megváltozik,"
Miért változna? Hirtelen vidéken is mindenféle munka és szórakozási lehetőség, kulturális és sportprogram lesz? Ja, nem! Amúgy honnan szeded ezt a marhaságot, hogy "nyugateurópábanértékvidékenlakni" a tények egyáltalán nem ezt támasztják alá, csak mondom.
Milyen tények nem támasztják alá?
Olvass utána.
Érdekes. Én vidéki vagyok, még is van munkám, mindenfél sport és szórakozási lehetőségem meg van. Igaz, picit utazni kell a közeli nagyobb városba. de ezt az ember elfogadja. Én nem akarok mindennek a tövében élni.
Hozzáteszem, egy nagyvárosban családi házban élni azért még mindig más, mint egy lakótelepen. Nem bántva akik ott élnek, mert sokan biztos szeretik.
Annyira meddő vita ez. Egy nagyon urbánus ember folyamat le fogja nézni a vidéket és szajkózza ugyan azt, miért szar a vidék.
Ahol én élek ott nem lehet ingatlant venni, mert mindent megvesznek. Városból, máshonnan idetelepülők. Szép a környék, nyugodt, igényes. Valakinek ez is tetszik és megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!