Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha nem egy településen él a nő és férfi, hogy a nők állandóan elvárják hogy a férfi költözzön oda?
Ezt látom manapság.
Régen a férfi hozott asszonyt a házhoz. Ma a nők többsége elvárja, hogy a férfi költözzön oda ahol a nő él.
Ti hogy látjátok?
Nem várom el, hogy egy falu azt adja, amit egy város. Csak én nem költözöm falura. Megpróbáltam, pesti agglomerációban építkeztünk falun. Kb 1 év múlva már árultam a házat, mert megbolondultam ott. Igaz, ráadásul 1 éves pici gyerekkel, gyakorlatilag nulla kapcsolat a külvilággal. Így egy falu, ahol üres az utca, a játszótér és a napi szociális életem annyi, hogy bemegyek a boltba kenyérért és jó napot kívánok, az nagyon ingerszegény. Pedig ez Pesttől 20 km-re volt. Pánikszerűen menekültem vissza Pestre.
Aztán vissza kellett költözni ebbe a házba, eladni a válság után sokáig nem sikerült, onnan jártam a már ovis gyerekkel naponta dolgozni fel a városba. Az is kalandos. Meg inkább kimerítő 1-1 órát ingázni reggel-este. Szóval még egyszer ilyet nem.
Hm... Magyarország=Budapest.
Ez a hozzászólásokból is látszik, sajnos.
A mentalitásra gondoltam. Budapest egy vízfej, és sajnos nem ellensúlyozza semmi.
Ez a kommentekben is látszik.
Természetesen az ott élők is úgy gondolják, hogy Budapest határán vége az életnek. Bocsánat a sarkos fogalmazásért, de ez jön le.
"ezt bírom, mikor a vidéktől azt akarjuk elvárni mint az urbánus területektől.
A vidéknek miért kellene azt nyújtani mint amit a város? Azért vidék."
Basszus, te jöttél azzal hogy a vidék csendes meg tiszta a levegő.
Jellemzően nem így van. Ennyi. Semmit nem "kellene", csak rámutattunk hogy a vidék jellemzően nem olyan mint amilyennek hiszed.
25. Mert általában nem igaz, hogy a vidék csendes és tiszta a levegő?
Ha ezt tagadod, akkor egyszerűen nem mondasz igazat. Én itt élek. Nekem teljesen ez a meglátásom. És ismerek elég sok környéket. Ugyan ezt tapasztaltam.
Mond meg akkor, milyen a vidék? Hadd tudjam meg én, aki ott él.
26. Én egyetértek.
Általában a városiak nézik le a vidéket és nem fordítva. Ezt azért tudjuk. Nem vitatod, remélem :)
27. Most átment a téma urbán-rurál ellentétbe, de alapvetően város-város között is értelmezhető az alapfelvetés.
A kérdésben is település szerepel és nem város-falu.
"Mert általában nem igaz, hogy a vidék csendes és tiszta a levegő?
Ha ezt tagadod, akkor egyszerűen nem mondasz igazat. Én itt élek"
Én is falun élek, és azt tapasztalom amit írtam is: heti hét napban, reggeltől estig megy valami motoros zajos gép.
Gondolom te valami üdülőövezetben lakhatsz ha ott nem ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!