Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha nem egy településen él a nő és férfi, hogy a nők állandóan elvárják hogy a férfi költözzön oda?

Figyelt kérdés

Ezt látom manapság.

Régen a férfi hozott asszonyt a házhoz. Ma a nők többsége elvárja, hogy a férfi költözzön oda ahol a nő él.

Ti hogy látjátok?

2022. aug. 11. 15:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nem várom el, hogy egy falu azt adja, amit egy város. Csak én nem költözöm falura. Megpróbáltam, pesti agglomerációban építkeztünk falun. Kb 1 év múlva már árultam a házat, mert megbolondultam ott. Igaz, ráadásul 1 éves pici gyerekkel, gyakorlatilag nulla kapcsolat a külvilággal. Így egy falu, ahol üres az utca, a játszótér és a napi szociális életem annyi, hogy bemegyek a boltba kenyérért és jó napot kívánok, az nagyon ingerszegény. Pedig ez Pesttől 20 km-re volt. Pánikszerűen menekültem vissza Pestre.

Aztán vissza kellett költözni ebbe a házba, eladni a válság után sokáig nem sikerült, onnan jártam a már ovis gyerekkel naponta dolgozni fel a városba. Az is kalandos. Meg inkább kimerítő 1-1 órát ingázni reggel-este. Szóval még egyszer ilyet nem.

2022. aug. 12. 12:59
 22/33 A kérdező kommentje:

Hm... Magyarország=Budapest.

Ez a hozzászólásokból is látszik, sajnos.

2022. aug. 12. 13:58
 23/33 anonim ***** válasza:
Magyarország = Budapest = bármelyik másik város leginkább Nyugat-Magyarországon. Nekem. Ahogy per pillanat és valószínűleg már itt is maradtunk ebben a kisvárosban.
2022. aug. 12. 14:06
 24/33 A kérdező kommentje:

A mentalitásra gondoltam. Budapest egy vízfej, és sajnos nem ellensúlyozza semmi.

Ez a kommentekben is látszik.

Természetesen az ott élők is úgy gondolják, hogy Budapest határán vége az életnek. Bocsánat a sarkos fogalmazásért, de ez jön le.

2022. aug. 12. 14:25
 25/33 anonim ***** válasza:

"ezt bírom, mikor a vidéktől azt akarjuk elvárni mint az urbánus területektől.

A vidéknek miért kellene azt nyújtani mint amit a város? Azért vidék."

Basszus, te jöttél azzal hogy a vidék csendes meg tiszta a levegő.

Jellemzően nem így van. Ennyi. Semmit nem "kellene", csak rámutattunk hogy a vidék jellemzően nem olyan mint amilyennek hiszed.

2022. aug. 12. 14:29
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam azt, hogy az élet határa ott van, de én itt tudok boldog lenni, mert van az én hobbijaimnak és életvitelemnek minden megadva. Engem nem zavar, hogy mást a nyugalom, a csend, a madárcsicsergés, a zöld meg a friss levegő éltet - engem nem, és meghalnék ott az unalomtól, mert engem más villanyoz fel. Nem csesztetem azt, akinek más a fontos, de akkor rólam se mondja azt senki, hogy azt hiszem, hogy Budapesten kívül minden fertő, mert rohadtul nincs így. Attól még lehet jó valami, hogy nekem nem az ízlésem.
2022. aug. 12. 14:30
 27/33 anonim ***** válasza:
De most mi a baj, kérdező? A falun elfogytak a szingli fiatal nők, ezért máshol keresgélsz, akik közül senki nem költözne oda hozzád? Figyelj ne csodálkozz, ha egy várost nem ad fel egy falu miatt senki.
2022. aug. 12. 14:39
 28/33 A kérdező kommentje:

25. Mert általában nem igaz, hogy a vidék csendes és tiszta a levegő?

Ha ezt tagadod, akkor egyszerűen nem mondasz igazat. Én itt élek. Nekem teljesen ez a meglátásom. És ismerek elég sok környéket. Ugyan ezt tapasztaltam.

Mond meg akkor, milyen a vidék? Hadd tudjam meg én, aki ott él.

2022. aug. 12. 14:40
 29/33 A kérdező kommentje:

26. Én egyetértek.

Általában a városiak nézik le a vidéket és nem fordítva. Ezt azért tudjuk. Nem vitatod, remélem :)

27. Most átment a téma urbán-rurál ellentétbe, de alapvetően város-város között is értelmezhető az alapfelvetés.

A kérdésben is település szerepel és nem város-falu.

2022. aug. 12. 14:43
 30/33 anonim ***** válasza:

"Mert általában nem igaz, hogy a vidék csendes és tiszta a levegő?

Ha ezt tagadod, akkor egyszerűen nem mondasz igazat. Én itt élek"

Én is falun élek, és azt tapasztalom amit írtam is: heti hét napban, reggeltől estig megy valami motoros zajos gép.

Gondolom te valami üdülőövezetben lakhatsz ha ott nem ez van.

2022. aug. 12. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!