Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha nem egy településen él a nő és férfi, hogy a nők állandóan elvárják hogy a férfi költözzön oda?
Ezt látom manapság.
Régen a férfi hozott asszonyt a házhoz. Ma a nők többsége elvárja, hogy a férfi költözzön oda ahol a nő él.
Ti hogy látjátok?
Én vagyok a nő, ráadásul saját lakásomat adtam ki albérletbe, hogy a most már férjem, akkor még leendő élettársam kisvárosában összeköltözzünk albérletbe.
Őt a munkája idekötötte, én meg amúgy is váltani akartam és így már célirányosan itt kerestem új állást.
Szerintem ez vegyesen van és sokszor attól függ, hogy kinek milyen a munkája vagy melyikük lakik olyan helyen, ahova a másik is kényelmesen be tud költözni.
Nálunk pont igaz, a párom költözött hozzám, de nem azért, mert én nőként nem lettem volna hajlandó elmenni innen, egyszerűen csak nekem van saját lakásom, ő meg albérletben lakott, szóval így volt ésszerű. Egyáltalán nem bánta és elég hamar meg is szerette.
6-os.
Igen, ezt mondom. Bizonyos helyzetekben kizárják ezt.
Pl. Pestről Győrbe költözni. De miért lehetetlen ez?
Pont emiatt látom ezt. Pl. egy szaros 10 000 városból már lenézik a falvakat, hogy oda nem megyek.... holott ma már minden könnyen elérhető és a vidék sokkal élhetőbb mint egy lakótelep.
Nem tudom, miyen munkád van, de Győrben lehet munkát találni szerintem.
Igen, valószínű a győri srác ugyan ezt gondolta Győrről.
Ahogy én ezt gondolom a vidékről, hogy itt a legjobb élni, és soha nem szeretnék Budapesten.
Konklúzió, ismerkedjen a vidéki a vidékivel, pesti meg a pestivel :D
7! A vidék miért lenne "élhetöbb" mint egy lakótelep?
Egyébként egy 10-15 eztes városban jellemzöen van pár nagyobb bolt, középiskola, sportcsarnok, akár fürdö, gyárak stb. Ezek egy faluban nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!