Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez inkorrekt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez inkorrekt a férjemmel szemben?

Figyelt kérdés

A férjem évek óta folyamatosan dolgozik és alig van itthon. Már több mint egy éve nincs köztünk intimitás, mármint akármilyen jellegű, még egy vadabb csók sem. Tudom hogy vannak gondjai, és el is mentünk terápiára, ahol én is próbálok neki segíteni benne, mert szeretem őt, meg azért 15 év az már nem kis idő, és az első 10 csodálatos volt. Szóval én igyekszem, de szerintem ő elég rideg, nem is tudom hogy mi van vele.

Szóval a lényeg, van egy kollégám, nem gyakran keresztezi egymást a munkakörünk, de most így volt, és együtt dolgoztunk. Munka után elhívott egy kávéra és én belementem. Annyira jól éreztem magam, beszélgettünk, meghallgatta amit mondtam, mindegy is miről, de figyelmes volt, és nagyon jól éreztem magam, a férjemmel már rég nem beszélgettem csak így, hogy milyen napom volt, vagy aktuális ügyekről, cikkekről, bármiről, csak praktikus dolgokról beszélünk, vacsora, vásárlás, számlák, stb. A kollégám felajánlotta, hogy ezt ismételjük meg, és őszintén én is szeretném. Nem hiszem hogy ez randi lenne, csak beszélgetünk és kávézunk. Mit gondoltok, ez hűtlenségnek számít? Én tényleg szeretem a férjem, de mostanában nem hogy nőnek, de embernek is alig érzem magam mellette…34N

2022. aug. 9. 02:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

A baratsag nem inkorrekt, de ha ide irtad ki, akkor reszedrol ez mas lenne.

Egyebkent mi a problema? Marmint, nekem ez olyan fura. 10 evig minden csodalatos volt, aztan 5 eve megsem? Mi valtozott, hogyan? Miert nem ultetek le beszelgetni? Nem kotekedni akarok, csak tenyleg erdekel, hogy ez mikent zajlik le.

2022. aug. 9. 02:35
 2/25 A kérdező kommentje:
5 éve halt meg az anyukája, pedig igen fiatal volt, csak 56 éves. Nagy trauma volt, és akkor nagyjából bezárkózott a férjem, én próbálkoztam, igyekeztem beszélgetni vele, mikor kérte, hogy inkább hagyjam azt is megtettem, beszéltem egy pszichiáterrel is hogy mit tehetnék, mert támogatni szeretném. Szóval elég nehéz a dolog. Most ment csak bele a terápiába. Szerintem ettől megreccsent, és azóta már nem önmaga.
2022. aug. 9. 02:40
 3/25 anonim ***** válasza:
47%
Ez megcsalás
2022. aug. 9. 05:11
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Igen, az. Ha feltetted a kérdést, te is érzed. Adj egy utolsó esélyt előbb a házasságodnak, mondd el neki is ezeket (a csókát ne). Ha használ, jó, ha nem.. jobb a válás, mint a megcsalás, ebből az lennem
2022. aug. 9. 05:12
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
El vagy hanyagolva, nyilván jólesik a törődés. Lehet, hogy nem randi volt, de hidd el, hogy a kollégád szándéka nagyon nem a barátkozás. A viszonyok nagy része így kezdődik!
2022. aug. 9. 05:24
 6/25 anonim ***** válasza:
43%
Téged aztán könnyű levenni a lábadról
2022. aug. 9. 05:48
 7/25 anonim ***** válasza:
57%
Tök mindegy mit írunk ide, de ha van gerinced válj el még mielőtt megdugatod magad
2022. aug. 9. 05:51
 8/25 Semuhi ***** válasza:
61%
Gondolj arra ha oszejönnél kolegáddal ugyan az lenne 15 év mulva . Némethi erika videòit youtubon
2022. aug. 9. 05:55
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hmm még nem megcsalás, de az lesz belőle. Mindig csak az apróságokkal kezdődik, majd kiteljesül egy spontán csókba, ami nem jelent majd semmit, de ez is tovább fog menni.
2022. aug. 9. 05:58
 10/25 Mathus ***** válasza:
57%
a kérdésre: engem a feleségem 10+ éve bottal nem piszkált meg, és nekem ennyi kellett, hogy másfele nézelődjek, nem egy év.
2022. aug. 9. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!