Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem?
Betegállományban van párom. Itthon semmit nem csinált 2hete evésen fekvesrn tvzésen kívül mert nem bír , még napi 1 vendéget se csinált ( h ha újra dolgozni fog ne torlódjanak fel és h ne erőltesse meg magát és azért essen újra vissza).
De ahhoz nem beteg és azt bírja h az anyjáékhoz pakolja össze a cuccait és ilyen melegbe vezessen és ott napi 3 vendéget megcsináljon DE itthon a szalonjában legalább 1et naponta megcsináljon azt nem bírja..
Én meg azt nem értem, hogy miért ide jársz panaszkodni!
Szakítsatok végre, olyan unalmas az ezredik kérdésed.
Mucuka, jó reggelt! Új vendégkört alakít ki anyuék városában, hogy amikor hazacuccol, ne a nulláról kezdjen. Nálad azért carik a körmös munkákra, mert már nem érdekli, kár bele energiát fektetni.
Valószínűleg a közeljövőben még egyszer utoljára falhoz állit, hogy idén elveszed és csinálsz neki gyereket, vagy akkor ennyi volt.
Szerintem abba se legyél biztos, hogy nem kezdte apránként otthagyogatni a dolgait, hogy be egyszerre kelljen, költözéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!