Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a férfiakban ezt, elmagyaràznátok?
Párommal több éve vagyunk együtt . A múltkor láttam amint instàn az ajánlottak közé csomó magassarkús, csinos női lábat dobott fel, szóval azokat szokta nézegetni. Majd ràkérdeztem és azt mondta hogy hát tetszik neki, “akkor szep s elegans ha latszik a láb egy magassarkúban nem?”
Én ezt évekig nem tudtam, hogy izgatná, pláne hogy én alapból magas vagyok és szinte sosem hordok magassarkút vagy túl elegáns ruhát.
Őszintén elég rosszul is esett, később felhoztam, hogy ha ez tetszik neki akkor nekem miért nem mondta sosem, jobb lett volna ha nálam is megtalálja ezt a vonzalmat és nem idegen lábakat nézegetne.
Olyan érzés mintha végig más stilus, más nőiesség tetszett volna neki és ezt nem bennem találta meg hanem idegen képeken.
Ő nem érti ezt a szemléletem, aztmondja én járjak csak normális kényelmes cipőkbe nem kell magassarkút hordanom. Akkor én legyek “unalmas” továbbra is majd megkapja az ingert idegen nőktől, azokat szexinek találja engem meg kevésbé ? Azt mondja neki jól vagyok bárhogy, ne rakassak cicit se pedig múltkor azt mondta amikor kérdeztem hogy a nagyobb jobban tetszik neki de nekem nem kell mert jó így is.
Szóval teljesen olyan érzés hogy szexinek talál csomó dolgot amilyen én nem vagyok és ez rombolja az önbizalmam … jobban tetszik ez is meg az is, de én maradjak teljesen az ellentetük.
Most ezt próbáltuk megbeszélni de felidegeskedett és elviharzott …
Mit nem értek jól ? 25 n
Éld az életet, ne bonyolítsd fölöslegesen.
A férfiak a filmsztár bombázókért bemennek a moziba, de a menyasszonyuk, barátnőjük, feleségük kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!