Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki elmagyarázná ezt nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná ezt nekem?

Figyelt kérdés

A párom egy éve dolgozik egy gyárban.Hónapok óta azt hallgatom hogy mennyire utál bent lenni, alig találkozunk, velem akar lenni,keresni kellene másik munkahelyet.De ezt minden áldott nap elmondja.

Megbeszéltük hogy eljön táppénzre, és keres másik helyet.Közben az én munkahelyemen üresedés lett,jöhetne hozzánk dolgozni.Ha kedden nem jön be,a főnök keres mást.

Erre most a drágám kitalálta, hogy ezt a hetet még ledolgozza és majd pénteken íratja ki magát.

Nem értem és nem is tud elfogadható magyarázatot adni.Nálunk többet keresne és velem lehet.Ha én annyira utálok egy munkahelyet,lelépek,nem még ráhúzok egy hetet!Nem értem.

2015. aug. 9. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Utálja,de gondolom már megszokta a helyet,fél váltani.Bár nagy bolond hogy ha elszalaszt egy olyan munkát ahol jobban fizetnének.
2015. aug. 9. 09:11
 2/3 omba ***** válasza:
Valahogy úgy tűnik a párod a hímnemű, - de nem férfi, az biztos.
2015. aug. 9. 10:32
 3/3 anonim ***** válasza:

A mai világban jobb a biztos munkahely akkor is, ha utálja valaki és kevesebbet keres mint máshol megtehetné.

Sok helyen sportot űznek a próbaidő utáni elküldésből és a társaság is lutri... szar-szar, de nem tudhatja, hogy máshol nem szarabb.

Én tavaly megszívtam, 8 hónap kavargás, 5 munkahely aztán visszamentem oda ahonnan elindultam.

Most megint kevesebbet keresek, de már tudom értékelni mert van mihez viszonyítanom, azóta sokkal jobban is érzem magam bent.

2015. aug. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!