Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná ezt nekem valaki?
3 valasztas van:
-KOMMUNIKACIO
Ugye egy jo kapcsolat alapja, ha MINDENT OSZINTEN megtudnak beszelni a felek.
2 eve vagy vele, bizalomnak mar kikellett alakulnia.
Beszeld meg vele, hogy mi a problemad, mi bant, zavar teged, stb. Valoszinuleg ha tenyleg szeret teged, akkor fog ezen valtoztatni, stb.
-SZAKITAS
Ha megbeszeltetek es akkor is irrital a viselkedese, akkor szakits vele.
Tudom mondani konnyu, de biztos lesz majd olyan pasid, aki nem fog igy viselkedni, szeretni fog teged --> IGAZAN SZERETNI.
-FIGYELMEN KIVUL HAGYOD
Megprobalsz nem foglalkozni a viselkedesevel.
Amugy van benned feltekenyseg, ez latszik az irasaidben. De ez termeszetes, csak az nem, ha elfajul a dolog.
A donted a tied.
nagyon előrelátó, tervező típusú
gondol a jövőre:D keresi a következőt
A barátod egy paraszt...nem tudom milyen más választ vártál...
Ha az én párom lenne, úgy kidobnám mint macskát szarni.
Neked ez így megfelel, mert tűröd, bár látod, hogy ez nem normális dolog, nem tudom ilyenkor milyen tanácsot vársz komolyan.
Két okból csinálja
1. Mert férfiból van és oda van a nőkért. Ez nem gáz, én is, meg mindegyikünk így van aki nagy rajongója a női nemnek.
2. Mert (nem tudom szebben megfogalmazni) bunkó. Az, hogy nem vagyunk vakok még tudjuk, hogy ez a hölgytársaságnak elég rosszul esik. Ergo: kulturált férfiember nem látványosan műveli!
Magánvéleményem: Érik egy félrelépés. Ha ennyire "rá van kattanva" a többi csajra, egyszer majd valamelyik kikezd vele és nagyon jó kérdés mit fog reagálni.
Nem mondom biztosra, de arra fogadnék, hogy nem fog átmenni az erőpróbán. (felajánlkozó nőnek nemet mondani iszonyat durva nehéz tud lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!