Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a férfiakban ezt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a férfiakban ezt, elmagyaràznátok?

Figyelt kérdés

Párommal több éve vagyunk együtt . A múltkor láttam amint instàn az ajánlottak közé csomó magassarkús, csinos női lábat dobott fel, szóval azokat szokta nézegetni. Majd ràkérdeztem és azt mondta hogy hát tetszik neki, “akkor szep s elegans ha latszik a láb egy magassarkúban nem?”

Én ezt évekig nem tudtam, hogy izgatná, pláne hogy én alapból magas vagyok és szinte sosem hordok magassarkút vagy túl elegáns ruhát.

Őszintén elég rosszul is esett, később felhoztam, hogy ha ez tetszik neki akkor nekem miért nem mondta sosem, jobb lett volna ha nálam is megtalálja ezt a vonzalmat és nem idegen lábakat nézegetne.

Olyan érzés mintha végig más stilus, más nőiesség tetszett volna neki és ezt nem bennem találta meg hanem idegen képeken.

Ő nem érti ezt a szemléletem, aztmondja én járjak csak normális kényelmes cipőkbe nem kell magassarkút hordanom. Akkor én legyek “unalmas” továbbra is majd megkapja az ingert idegen nőktől, azokat szexinek találja engem meg kevésbé ? Azt mondja neki jól vagyok bárhogy, ne rakassak cicit se pedig múltkor azt mondta amikor kérdeztem hogy a nagyobb jobban tetszik neki de nekem nem kell mert jó így is.

Szóval teljesen olyan érzés hogy szexinek talál csomó dolgot amilyen én nem vagyok és ez rombolja az önbizalmam … jobban tetszik ez is meg az is, de én maradjak teljesen az ellentetük.

Most ezt próbáltuk megbeszélni de felidegeskedett és elviharzott …

Mit nem értek jól ? 25 n

2022. júl. 6. 23:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd már ezt a női agy dumát, értjük, pickme vagy.

Nem álszenten mondom, hogy a párom néz ki a legjobban, hanem "szenten". Vannak nála izmosabbak? Vannak. Vannak nála magasabbak? Vannak. Ezek objektíven mérhetőek. Vannak nála helyesebbek? Nincsenek. Nincs olyan, aki jobban tetszik, mert őt szeretem.

2022. júl. 7. 13:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tehat szerinted is a tulajdonsagai miatt! szeretheto es ezert osszesegeben o szamodra a legjobb. Ezt a kerdezo parja is igy lathatja attol, hogy nem fogadott vaksagot. Ettol meg nem hasonlitja automatikusan a baratnojehez, ettol meg a masik ember nem lesz kevesebb. Ha nem lehetsz oszinte a paroddal, hogyha neked valami tetszik (amivel o nem rendelkezik/masnak is van), az szerinted normalis. Raadasul a kerdezo tette fel kerdeskent fele.
2022. júl. 7. 14:15
 23/24 anonim ***** válasza:
23%
Lehet őszinte, de én azt akarnám, hogy kapja meg a legjobbat, ne érje be velem.
2022. júl. 7. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy külsőség, ami tetszik neki.

Én nő vagyok, és vannak dolgok, amiket vonzónak találok egy férfiban (akár az utcán egy idegenről, akár egy hírességről van szó), öltözködésben és kinézetben is, és a férjem nem úgy néz ki/nem úgy öltözik, de nem is vágyom erre.

Mert a férjemet azért szeretem, amilyen ember, amilyen a gondolkodásmódja, a világnézete, a humora, a kedvessége stb., ezért vagyok még bele szerelmes x év után is, és ezért szeretek vele szexelni, nem azért, mert ilyen vagy olyan a kinézete. És biztos vagyok benne, hogy fordítva is van ilyen. :-)

A párod szeret téged, attól függetlenül, hogy viselsz-e magassarkút vagy sem, nem ez határozza meg a kapcsolatotokat. Megpróbálhatod feldobni ezzel az együttléteket - nem kell minden szexet ezzel kezdeni, de hébe-hóba felvehetsz ilyen magassarkús-szexi cuccot (de csak ha nem érzed magad kényelmetlenül egy ilyen szituban). :-)

2022. júl. 8. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!