Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy kapcsolat vege?Nem ertem az erzeseimet?N

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt es rengeteg veszekedes van a kapcsolatban. A baratom nagyon csunyan beszelt velem nem egyszer, renegteget sirtam miatta, kesobb en is atvettem a stilusat es hasonloan kezdtem beszelni vele. Altaban megis mindig megoldodott minden , bocsanatot kert tolem , megigerte nem lesz tobbet ilyen es elfelejtettem. De ket hete volt egy egesznapos veszekedes, nagyon undoritoan beszeltunk egymassal o ott olyanoakt is mondott, hogy utal stb azota kb utalom ot, nem erzek semmit iranta es nem is akarom, hogy közeledjen felem. Ha szexre tereli a dolgot ingerult leszek.. o probalkozik mindennap azt mondja, hogy szeret , de nekem csak ures szavak es nem is erint meg, ugy gondolom full kamu azokutan ahogy beszelt gyulollek es utallak… de mar nem is erdekel mit erez irantam.

Van visszaut?? Meg ilyen nem volt velem , hogy ilyen ures legyek egy kapcsoltban …

2022. júl. 25. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

“ rengeteg veszekedes van a kapcsolatban. A baratom nagyon csunyan beszelt velem nem egyszer,”

Ez nem szerelem!

Ő nem szeret téged!

Aki szeret az nem csinál ilyeneket. Te is megérdemled hogy szeressenek, ő meg főjön meg egyedül hagyd el.

2022. júl. 25. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Vissza? Biztosan nincs. Nem is értem, mit keresel még ott, egy fedél alatt vele.
2022. júl. 25. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

A nárcik hasonlok. Hogy vannak a manipulácios szakaszok amikor ki akar beloled vmit nyerni, de alapvetoen meg utálnak es gyakorta nem.bírják már álcázni.

A kapcsolatot nezve onnan lehet tudni ha az, hogy egyre sűrűsödnek a negativ szakaszok, es egyre jobban kikopnak a manipulacios szerelmes pozitiv szakaszok.

Mindaddig kapcsolatban maradnak amig a nő hagyja magát es vannak kiskapuk csak egyre kevesebb energiát tesznek a manipulácioba.

Szakitasnál viszont hajtanak vissza ezerrel. Aztan a kaocsolatban megint álarc le.. es folytatódik.

Akkor van vége csak, ha TE mondod hogy vege. Azaz a kerdesedre te magad tudod a választ majd.

2022. júl. 25. 17:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Eleinte en is azt hittrm, hogy narci, de mar nem gondolom. Persze aztan ki tudja…

Az elmult x honapban szinte megallas nelkul probal a kedvemben jarni , szinte buntudatom van, hogy nem tudom viszonozni. De belem egtek a mult veszekedesei nem tudom elfelejteni a szidalmakat azt a rengeteg dolgot amit ram amit rolam mondott. Hogy lehet szeretni valakit aki elmondott teged mindennek? Es o is, hogy kepes szeretni azokutan, hogy en visszaadtam neki?

2022. júl. 25. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4. “Hogy lehet szeretni valakit aki elmondott teged mindennek?“

Nem kell sőt nem szabad ilyenkor hinni neki, amint ki leszel szolgáltatva neki, megint arcot vált. És pokol lesz az életed.

2022. júl. 25. 18:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A nárcik ambivalensek.

Vagy élsz igy veluk, hogy egyszer belédáll, megbánt, másszor kedves nyalis. Vagy nem. Nem fognak stagnálni egy arc mellett.

2022. júl. 25. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:

3 évig elviselted, neked ez megfelelt, neked ez a kapcsolat jó volt, különben szakítottál volna.

Szerintem jobb ha vele maradsz, kb összeilletek.

2022. júl. 25. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
A jó öreg "vessző elé space-t ütünk" kérdező, a szokásos történetével, nem először dörren el ez a kérdés, a jellegzetes helyesírási hibája pedig egyértelművé teszi a dolgot.
2022. júl. 25. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Vessző után. Nem?

Ugy birom óraátállításnal is ezt hogy előre állítjuk mikozben pl az egyes szám UTÁN a kettesre.

2022. júl. 25. 18:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Most esik le hogy te jol irtad. A kerdezo teszi a vesszo elő a space t de utana kellene.
2022. júl. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!