Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy kapcsolat vege?Nem ertem az erzeseimet?N
3 eve vagyunk egyutt es rengeteg veszekedes van a kapcsolatban. A baratom nagyon csunyan beszelt velem nem egyszer, renegteget sirtam miatta, kesobb en is atvettem a stilusat es hasonloan kezdtem beszelni vele. Altaban megis mindig megoldodott minden , bocsanatot kert tolem , megigerte nem lesz tobbet ilyen es elfelejtettem. De ket hete volt egy egesznapos veszekedes, nagyon undoritoan beszeltunk egymassal o ott olyanoakt is mondott, hogy utal stb azota kb utalom ot, nem erzek semmit iranta es nem is akarom, hogy közeledjen felem. Ha szexre tereli a dolgot ingerult leszek.. o probalkozik mindennap azt mondja, hogy szeret , de nekem csak ures szavak es nem is erint meg, ugy gondolom full kamu azokutan ahogy beszelt gyulollek es utallak… de mar nem is erdekel mit erez irantam.
Van visszaut?? Meg ilyen nem volt velem , hogy ilyen ures legyek egy kapcsoltban …
9.
Nézd meg a kérdést, a kérdező főnagymester a vessző előtt is benyomja a szóközt. Igaz utána is tesz egyet a biztonság kedvéért.
Dédmamám írt hasonlóan, de ő azért, mert nem tudta már megszokni a számítógépet, az is csoda, hogy tudta használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!