Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem harcol értem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem harcol értem, ha szeret?

Figyelt kérdés

Párom 3 napja csúnyán megbántott, beismerte, hogy igazam volt. Nélkülem döntött egy nagyon fontos szituációban. Otthagytam, hogy engem inkább hagyjon békén.. dühből. Ott akkor azt mondta, nagyon szeret, szomorú volt, de azóta sem keresett. Nagyon hiányzik, bánt, hogy miért nem küzd a kapcsolatunkért.

Mit gondolnátok?

2022. júl. 27. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%
Várj. Majd keresni fog.
2022. júl. 27. 17:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki azt mondja "hagyj békén", akkor békén hagyom. Szerintem rosszul kezelted. Ha vita van, akkor is meg kell beszélni ki miért érzi rosszul magát és közösen megoldást találni.

Nem azt mondom, hogy a vitában nincs igazad. De a vita kezelése rossz.

2022. júl. 27. 17:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető hogy csak mondta hogy megbánta.Lehet igazságtalannak érezte a hisztidet.És ő is sértettnek érzi magát. Lehet kell pár nap míg túllép a sértettségén és legyőzi a büszkeségét és keres és próbál kiengesztelni.
2022. júl. 27. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen velem is volt a másik oldalon. Sokat gondolkodott azóta, hogy beismerte a hibáját. Rájött, hogy valójában ő haragszik rád, és lehet hogy nincs is kedve hozzád.
2022. júl. 27. 17:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem azt mondják, hogy hagyj békén, mindezt kicsit határozottabban, esetleg durvábban, akkor békén hagyom :)

Ennyi.

2022. júl. 27. 17:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadta h igazad volt.

Nincs kedve tovabb ragozni.

2022. júl. 27. 17:40
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

"Otthagytam, hogy engem inkább hagyjon békén.. dühből."

És most gyakorlatilag az a gondod, és az fáj neked, hogy komolyan vette és tiszteletben tartja a kérésedet?

2022. júl. 27. 17:46
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Tőlem ha valaki azt kéri hagyjam békén, akkor nem fogom keresni. Majd ha meggondolta magát és tartani akarja velem a kapcsolatot, akkor keresni fog.
2022. júl. 27. 17:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg te nem hiányzol neki.

És? Fontos dolgok komoly kapcsolatban csak szaporodnak, olyat akarsz, aki meg se kérdez? Nem mintha erős, határozott döntéseket hoznának általában olyan nők, akiknek az is baj, ha a pasi azt teszi, amit kérnek.

2022. júl. 27. 17:59
 10/17 anonim ***** válasza:
31%

Ja persze, mert soha senkinél nem volt még kisebb vita a párjával kapcsolatban, ahol egyik vagy másik fél olyat szólt az érzelmi töltöttség közepette, hogy hagyj békén…

Illetve valóban nagyon reális hogy utána nem is beszéltek napokig-hetekig, vagy ha nem keres a másik akkor itt vége is. Kicsit vicces és irreális. :)

Nálunk is volt régebben, hogy napokig volt sértődés, de ennek semmi köze a fenti, pillanat hevében elejtett mondathoz. Magához a szituációhoz annál inkább. Valószínűleg az lesz amit más is írt: te is megbánthattad valamivel, amiért ő is lehet megsértődve..

Egyébként megértem, hogy frusztrál, hogyha kihagyott egy kettőtöket érintő fontosabb kérdésben.

2022. júl. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!