Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, ha valaki harcol a saját érzéseivel, hogy megpróbál nem szerelmes lenni valakibe? és miért csinálja ezt valaki, hogy maga ellen harcol?
Az nem az érzéseivel harcol,hanem csak szimplán bolond.
Ha harcolni akarsz az érzéseid ellen az azért van hogy írányítsd, nem hogy elfolysd
Én szoktam az első pár hétben, mikor még nem tudni mi lesz belőle.
Bármennyire küzdesz, csalódás mindig lesz, ha vége lesz. Lehet, hogy kevésbé fog fájni.
Velem egyszer fordult ez elő. Bármennyire is elvarázsolt a srác személyisége bizonyos dolgok miatt tudtam, hogy hosszú távon nem működne a kapcsolat. Így könnyebb volt még az elején elengedni és nem hagyni, hogy tovább bontakozzon a kapcsolat és még jobban megszeressem, beleszeressek az illetőbe.
Maradtak bennem kétségek, hogy vajon a jó utat választottam ezzel a döntéssel vagy a könnyebbet. Az eset után 2-3 hónappal véletlenül összefutottam az illetővel és beszélgettünk. Na akkor megbizonyosodtam arról, hogy jó döntés volt őt elengedni. Sokkal erőteljesebben kirajzolódtak a "szakítás" okai annál a beszélgetésnél, mint előtte amikor már volt egy pici rózsaszín köd.
"hogy vegul mikor adjak fel a harcot"
Hogy más mikor adja fel azt nem tudom. Én soha nem fogom feladni és elnyomom mindet! Miért? Mert az élet egyedül könnyebb!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!