Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem harcol értem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem harcol értem, ha szeret?

Figyelt kérdés

Párom 3 napja csúnyán megbántott, beismerte, hogy igazam volt. Nélkülem döntött egy nagyon fontos szituációban. Otthagytam, hogy engem inkább hagyjon békén.. dühből. Ott akkor azt mondta, nagyon szeret, szomorú volt, de azóta sem keresett. Nagyon hiányzik, bánt, hogy miért nem küzd a kapcsolatunkért.

Mit gondolnátok?

2022. júl. 27. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mit lehet mondani?

Biztos azt akarod hallani, hogy majd keresni fog és megbánja stb stb.

De elképzelhető, hogy részéről enniy volt és kész.

2022. júl. 27. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Keresd te, és beszéljétek végre meg.
2022. júl. 27. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Ezt elcseszted Kérdező. Túljátszmáztad a dolgot. Szerintem ráadásul olyasmibe akartál beleszólni, amiben ő egyedül döntött mert egyedül akart dönteni. Plusz még emiatt hisztiztél is. Nálam is lapát lennél.
2022. júl. 27. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerimtem neked kéne keresned. Valószínűleg szakításnak értelmezte.
2022. júl. 27. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Mert olyan buta, hogy nem tudja a nőknél a hagyj békén azt jelenti hogy ilyenkor kell megmutatni mennyire szereted őt és kellesz neki.

Várj egy kicsit ameddig magához tér és keres, ha nem akkor kuka.

2022. júl. 27. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs orbán-fétise hogy harcoljon mindig mindenkivel
2022. júl. 27. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
Azt a kapcsolatot, ahol harcolni kell, megette a rossebb...
2022. júl. 27. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!