Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikai munkát végző férfiakat kérdezek elsősorban. Titeket befolyásol a szexuális életben az, hogy elfáradtok napkozben és este már nincs kedvetek semmi "olyanhoz"?
Én sose fáradok el.
Ha meg nem lenne kedvem, csinálnánk. Mi parancsolunk a teszünk felett.
Akkor most az van, hogy a férfiak kaphatók a szexre? Hú ez ciki. Nem ismerek férfit a közelemben aki nemet mondana otthon a szexre, viszont igen sokat ismerek akiknek állandóan nemet mondanak... ugyancsak otthon.
Inkább azt kellene feszegetni, hogy a nők a legnagyobb kényelem közepette miért is mondanak nemet? Az alkesz tróger pasi/férj sztereotípiát most hagyjuk ki.
15-ös,mert most ide többségében ilyen válaszok érkeztek,nem kéne konklúziót vonnod.Az én férjem pont ilyen,hogy én akartam, ő meg nem,és nem
fizikai munkája volt.Nagyon frusztráló volt,de nem csaltam meg soha.
A barátnőimmel szoktunk néha beszélni erről,ők is ugyanígy jártak,szóval van itt példa bőven mindkettőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!