Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy tudja higgadtan kezelni, ha a párja nem tartja be a megbeszélt időpontokat és még csak nem is tájékoztat?

Figyelt kérdés

Már nem is tudom, hányszor volt ilyen, hogy megbeszéltünk valamit, aztán egy csomót tolódott és még csak fel se hívott/nem is írt, hogy nem tudja/nem akarja betartani az időpontot, ne várjak rá, ne számítsak rá... Ma is kb fél órával ezelőtt kellett volna találkoznunk valahol, ahova neki kb fél óra az út, és még mindig nem is írt, nem is hívott, hogy az elkövetkezendő pár órában nem fog elindulni... Oké, dolga van, de most tényleg nem lehet két percre abbahagyni és felhívni? Most tényleg ennyire nem érdeklem és leszar? Ha időben felhív, sokkal kevésbé lennék kiakadva, max csalódott lennék, hogy már megint ez van.

Aztán meg mindig ezen veszekszünk, hogy én miért akadok ki ennyire. Már így is küldtem neki pár üzenetet, amiben kifejeztem az érzéseimet, de mire hazaér, meg akarok nyugodni, semmi kedvem megint veszekedni.

Komolyan érdekelne, hogy más hogy szokta kezelni ezeket a helyzeteket, hogy nem lesztek idegesek? Vagy hogy nyomjátok el az érzést?

2022. aug. 1. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Átlagosan mennyit késik a megbeszélt időpontokhoz képest?
2022. aug. 3. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!