Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok tipikus randi és nem randi időpontokat?
tudom végülis minden időpont lehet randiidőpont de ha mondjuk nincs kimondva h ez egy randi akkor még is melyik az az időpont amely furcs lenne egy randihoz?
lehet kicsit nyakatekert a meg fogalmazás e remál
Randizni az emberek a hivatalos elfoglaltságaik után szoktak általában.
Ergo ha tanulsz és 14kor vége a sulinak, akkor 15, 16, 17 stb óra oké.
Ha dolgozó réteg vagy, és pl 17 ig dolgozol, akkor 18, 19, 20, 21 (22 már netszes szerintem) jó kezdő időpontnak.
Szerintem 18, 19, 20 óra pénteken vagy vasárnap a legjobb. A szombatot azért nem mondanám, mert akkor minden tele van. A péntek, vasárnap nyugisabb napok. A hétfo az a ,,nem randi,, nap. Csutortok se jo, mert akkor már várd meg a pénteket. Szóval, ha a hétvége nem jo nektek, akkor kedd, szerda.
20/F
köszi a válaszokat
utolsonak pláne
A magyar nyelv sok szót vett át innen onnan, de alapjába véve elég gazdag szókinccsel rendelkezünk, és túl van lihegve a randi kérdés is...ugyanis a randi-randevú szó(francia) jelentése= találkozó.
Tehát a lényegen nem változtat. Találkoztok,azt, hogy mi volt, úgyis utána tudod eldönteni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!