Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin nem volt csók, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin nem volt csók, az baj? És hiányozhatok neki első randi után?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 12:01
 1/8 Macs1209 ***** válasza:
Attól függ. Nem feltétlen baj. Hány évesek vagytok ?
2012. jan. 8. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Úristen. Nem nem baj! Első randin ritka a csók max 100bol 1. és igen hiányozhatsz is neki.

Szóval a válaszaid feltevések rosszak!!!

Te is leülhetsz 1-es!!!!

2012. jan. 8. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem volt?:o Akkor nem szeret téged? Mi az hogy nem volt csók az első randin? Biztos nem akar tőled semmit..
2012. jan. 8. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
2# Azért néha járj be nyelvtan órára..
2012. jan. 8. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:

jajjjjjjjjjjjjjj isteneeeeeem fejezzétek már be ezt a b@sztató helyesírást, ki a faccomat érdekel. :)

Kell egy helyesírás topic is.

2012. jan. 8. 12:12
 6/8 A kérdező kommentje:
17 mindketten:)
2012. jan. 8. 12:15
 7/8 Macs1209 ***** válasza:
Nem baj, én 19 voltam, lány 17, első randin nem volt csók, csak átöleltem. A második randin meg úgy egymáshoz tapadtunk, mint a piócák :)
2012. jan. 8. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Első randin még a kezemet se fogta meg. De amúgy úgy tűnt, minden rendben, ezért nem aggódtam túlzottan. Lehet ezt érezni, hogy annyira nem vonzódik és azért nem csókolt meg, vagy csak nem akar elijeszteni, esetleg félénk. Mi a randi után este chateltünk, hajnali 5-ig megállás nélkül. Nem nagyon voltak kétségeim:)Később rákérdeztem, és azt mondta, azért nem fogta meg a kezemet, mert nem akart elijeszteni.

4 év telt el, most a menyasszonya vagyok és májusban tervezzük az esküvőt.

Egyébként később néhány randi múlva megcsókolt, de fura módon akkor nem voltunk túlzottan hangulatban, de sejtem miért: elmentünk egy kicsit a szex irányába és a romantikus érzések kezdtek átalakulni szexuális izgalommá, ami nálunk az elején kioltotta egymást.

Később, egy túlfűtött vizsgaidőszak kellős közepén csókolt meg igazán először, ekkor már vagy 1 hónapja kerülgettük egymást, na akkor 3 órán át csókolóztunk egy játszótéren. Volt vagy mínusz 10 fok, jeges szél fújt, szétfagytunk, de nem bírtuk abbahagyni.

2012. jan. 8. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!