Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi féljek? :S
Sziasztok! Nem sokára egy fiúval fogok randizni!Nagyon sokat beszélgetünk neten ,kedves,aranyos nekem nagyon bejön és szerintem én is neki mert sokszor mondta hogy ő bárki elött megcsókolna! Itt az egyik bökkenő még nem csókolóztam! :S Hogy kell?? Meg az hogy ha meglátom köszönök neki akkor megöleljem vagy mi legyen??? Meg az a kínos csendek?? Az nagy baj ha nem tudok sokáig a fiú szemébe nézni?? Mert akkor általában zavarba jövök!! :SS Bármilyen tanácsot elfogadok!! előre is köszi!! :))))
15/L
Az első randi egy izgalmas dolog. A felfedezés, stb... Szerintem nem kell erőltetni a csókot. Tudom, hogy izgalmasnak tűnhet, de előbb ismerd meg, a neten mutatott arc és a valóság néha teljesen más. Nem árt óvatosnak lenni. A valóságban derül ki az, hogy ki mennyire bírja egymást és az is, hogy ez mennyire kölcsönös. Egy kép és írás alapján én sem írom senkinek, hogy megcsókolnám. (31/F)
Izgalmas ez a fiatal korszak, kérdezd meg a szüleidet, kérd meg anyukádat meséljen az első csókjáról, mesélj Neki Te is, hátha kapsz hasznos tippeket.:)
Huh én is így izgultam anno :D
Amit tudok mondani, hogy szerintem sima arcra puszival egy egy gyrosöleléssel köszönjetek egymásnak, ezt ti tudjátok inkább :) A csóktól nem kell félned, jönni fog magától a dolog, de szerintem nyugodtan mond meg neki hogy várjatok még ezzel egy kicsit, jobban jártok!
Ha hirtelen beáll a kínos csend, akkor kezd el mondano valami előre kigondolt sulis vicces történetet, vagy esetleg mond neki hogy izgultál ám a randi előtt és örülsz hogy találkoztatok...vagy ilyesmi :)
A zavarba jövésre nagyon nem tudok mit mondani, csak legyél nyugodt és mosolygós, de ha zavarba jössz aranyosnak fogja találni :DD
Sok randim nekem akkora csalódás volt, hogy nem a csókra, hanem a menekülésre gondoltam.
Az a jó a tapasztalatlan fiatal lányokban, hogy jobban érdekli őket a tapasztalatszerzés, mint a srác.
Ne a randi előtt legyél boldog, hanem utána. Szóval nyugi. Ebben a korban mindkét fél izgul.
35/F
gondolj arra, h ő még jobban izgul, mint te
de semmiképp se félj, én is nagyon izgultam, de aztán ment minden teljesen rendben
a csók pedig egy érdekes dolog :)
nekem tegnap volt az első, és az első tali is tegnap volt a lánnyal
amiatt ne aggódj, h még nem csókolóztál, de azt az érzést, amikor először a száján belül vagy, jegyezd meg ;)
egyébként menni fog magától, nem egy bonyolult dolog :D
viszont ez az a része, amikor már összeér a szátok, az, hogy hogyan jutsz el oda, sokkal nehezebb
nekem például egy 1 perces kínos egymástnézés után vhogy kialakult, de nagyon zavarban voltam előtte
utána viszont nagyon nem
szóval ne izgulj, majd lesz valahogy ;´)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!