Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin csókolóztok? Két randi csók nélkül?
én az első randit két puszival nyitom :D
semmi nagy cucc nincs benne..hát lehet túl félénk a "srác" (már másképp nem tom nevezni) ha ennyire félénk fogd meg te a kezét, kíváncsi lennék :D
17/F
Ha mind a ketten nyuszik vagytok sok jó nem fog kisülni belőle.
Mi rossz sülhet ki belőle?
Elhúzni nem fogja a kezét, mert nem hiszem h akkora balf*sz.
egyszer ha hazakísér, mondjuk kapuig, babrálj a kulccsal, mert az egy jel, hogy várod h megcsókoljon.
sok sikert!
Első voltam!
17/F
Exbarátom elég félénk típusú pasi. Mikor elkezdtünk randizni, mindig udvarias volt, de sosem kezdeményezett. Aztán egyszer, amikor mondta, hogy nagyon hideg a keze, akkor megfogtam, és elkezdtem dörzsölgetni. DE MÉG AKKOR SEM CSÓKOLT MEG! :D Adott egy kézcsókot. Mikor hazavitt, én hajoltam oda hozzá, és adtam neki egy szájra puszit. Legközelebbi alkalommal megkérdezte, hogy megismételhetnénk e a puszit kicsit hosszabb formában. :)
Vannak ilyen visszafogott egyének. Légy kreatív! ;)
(nálunk úgy a 4-5 randin volt csók)
24/n
Ha az első randin nem csókol meg, akkor maradi
Ha a másodikon sem, akkor b*zi.
Ez egyfajta törvény, mint a 2 mp-s szabály :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!