Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan véded be a párod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan véded be a párod? Hogyan reagálnál erre?

Figyelt kérdés

A történetben egy nőnek két férfi udvarolt - mármint több is, de ez a kettő tetszett a nőnek. Mindkét férfi vonzó a maga módján. Az első egy focista, jó alkata van, határozott, a sport mellett fizikai munkát végez, szóval tényleg fitt, a másik viszont diplomás, szellemi munkát végez, intelligens, elegáns típus, de a testalkata nem annyira edzett.

A nő végül az első férfival jött össze, a focistával, bár nem a kettő között választott, mert különböző időkben voltak jelen, a másikat már jóval hamarabb elutasította, mielőtt az első képbe jött.

A másik férfi betámadta őket, mert ismeri azt a férfit, és azt mondta a nőnek (amikor nem volt ott a párja), hogy csalódott benne, azt hitte ennél intelligensebb férfi az esete. Külső szemlélőként nézve azt kell mondani, hogy azért van is igazság ebben a beszólásban.

Nőként ezt ilyenkor hogyan reagálja le valaki? Betámadták a párod azzal, hogy nem elég intelligens és sajnos tényleg nehéz felmutatni valamit, amivel ezt megcáfolhatod. Hogyan játszod le ezt magadban és mit mondasz másnak? Hogyan véded be? Megpróbálod bebizonyítani, hogy attól még ő is lehet intelligens, hogy nem látszik? Vagy inkább elismered, hogy talán nem a legokosabbak közé tartozik, de sok más érték van benne, amit szeretsz? Vagy egyszerűen csak ignorálod azt, amit más mondott, nem foglalkozol mások véleményével?

2022. júl. 29. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Azért ne nyilvánítson véleményt, mert a kutya sem kérdezte. Tartsa meg magának, az ő dolga. Nem az anyám, nem az apám, nem a legjobb barátom/barátnőm, akinek lapot osztottak abban, hogy véleményt formálhassanak az életemről, ha szerintük hülye vagyok, hanem egy nagy büdös senki.

Ha meg nyilvánosan alázna meg így, egész biztos, hogy ott helyben porig alázom a kisebbségi komplexusos kis szemetet.

Felnőtt ember vagyok, ha az a döntésem, hogy a világ leghülyébb emberével vagyok együtt, akkor azzal vagyok együtt, és nem tartozom elszámolással. Senkinek, nemhogy egy random csávónak.

2022. júl. 29. 11:27
 12/17 A kérdező kommentje:

11 és a többi hasonló válaszoló.

Ezt értem én, de itt az a kérdés, hogy ez a gyakorlatban hogyan nyilvánul meg. Azaz: Mit mondasz neki, vagy másnak, vagy a párodnak, illetve saját magadnak.

2022. júl. 29. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már a felvetést sem értem. Akkor talán indokolhatóbb lenne a felbuzdulása ennek a nagyon "okos" fickónak, ha valaki hozzá nagyon hasonlót választott volna a nő, miután ő nem kellett. De így, hogy egy teljesen más karakter a befutó, az még megnyugtató is lehetne a kis pohos öltönyösnek.
2022. júl. 29. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:
11 nem mondok semmit, hanem letojom. Senkinek semmi köze hozzá, kit választ valaki maga mellé. Ha nem tetszik, el lehet menni máshova barátkozni.
2022. júl. 29. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nőként ezt ilyenkor hogyan reagálja le valaki?"

Megmondanám neki, hogy na látod, emiatt az emberi minőség miatt nem téged választottalak. És azzal a lendülettel mehetne is a jó édes anyjába.

2022. júl. 29. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Egósértést egósértéssel. Pl sokkal férfiasabb , jobb a kémia. Ha volt sz*x mind a kettővel és nagyon le akarod törni a szarvát bebökheted hogy nagyobb a cerka is.
2022. júl. 29. 14:23
 17/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Na, maga ez a több vas a tűzben stíló nem oké. Ha engem is választ SEM megyek bele - mert olyan, mintha nem lennék önmagamban elég jó.
2022. júl. 29. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!