Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti megszoktátok osztani a párotokkal az érzéseiteket? Ha például nagyon rossz lelkiállapotban vagytok?
Lányként fontos nekem, hogy a barátom megossza velem a lelki dolgait. Nem szoktam nyaggatni, vagy faggatni, jelzem neki, hogy elmondhat bármit, tudja is és innentől kezdve rá bízom, hogy mikor és mennyit oszt meg.
Nyilván nem mindenki lelkizős, vagy nehezen beszél a gondjairól, érzéseiről, ám szerintem egy párkapcsolatban ennek alap dolognak kellene lennie
17. Így van, teljesen mindegy hogy nőkről vagy férfiakról beszélünk. Azért van sok embernek oltári nagy arca, mert azt hiszi pótolhatatlan, ő az egyéniség, maga az Isten. Holott egy senki, egy porszem, 1000 meg 1000 hozzá hasonló van, meg 1000 meg 1000 sokkal jobb.
Egy párkapcsolatban meg az ember kifog valakit, max megkedveli, de az úgy nettó hülyeség hogy a világ legszuperebb nője/férfija. Oda állna valaki elé és lelövi. Ennyi volt az a sérthetetlen, hallhatatlan szuperlativusz. Úgy mint pár nappal ezelőtt a brazil többszörös ju-jitsu világbajnokot. Brutál férfias, brutál jóképű, extrém alfahím, aztán egy részeg fejbelőtte. Ennyi volt, ennyit meg arról hogy senki nem superman, senki sem sérthetetlen. Soha az életben nem szerettem volna azt, hogy egy nő így kezeljen, mert az végtelenségig megalázó lenne. Hogy tudnám én képviselni azt a státuszt amivel felruház.
Sajnos a celebek elhiszik magukról ezt az isten szerepet és egy torz képet közvetítenek kifelé, amire sok ember vevő.
Párkapcsolat? Nem több annál, mint hogy az életetek egy időre párhuzamosan halad egymás mellett. A mérhetetlen szűklátókörűség és butaság mintája az is, hogy mennyi de mennyi a válás, holott előtte 5-10 milliós lagzik voltak. Óóó, a superman és a királylány összeházasodik, mert a világon sincs jobb egyiknél sem. Ez egy szerep, érzelmileg és morálisan a mai emberek a béka s*gge alatt vannak. Mű optimizmus, mű pszichológia, mű életek. A vége mindennek az, hogy a másik embernek kell biztosítania számomra a boldogságot, ő azért van hogy én boldog legyek, de ez így nem igaz. Csak kapni akarnak. Amikor azt mondják hogy orális szexet ad, akkor sem a másik a lényeg, hanem önmaga élvezete. Nagyjából minden önmagunkról szól, de ez nem is lehet máshogy. Az egész világból egyedül csak mi vagyunk a valóság. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!