Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mennyire kell...

Szerintetek mennyire kell rossz lelkiállapotba kerülni ahhoz, hogy gondnokság alá helyezzenek valakit?

Figyelt kérdés
Nem olyan règ voltam rehabilitációs bizottság előtt,ès elsőre megkaptam a rokkantsági ellátás megállapítását(B2kategória).Előtte páran arra biztattak,hogy esèlyem az 0 lesz.A házi orvosom is azt mondta,hogy nem úgy nèzek ki ,mint egy rokkant nyugdíjas.Van mentális proglèmám,cukorbetegsèg kisebb sződmènnyel,ès magasvèrnyomás amik nagyon szinten vannak tartva Jelenleg egy rehab munkahelyen dolgozok,ès sok kollègámnak gondnoka van,akikből ki sem nèzem.Van köztük olyan ,aki önálló házban van,ès külső szemmel önálló .Olyat is ismerek ,akinek nincs gondnoka,de olyanokat csinál,hogy ráfèrne.Èn most költöztem vissza 10 után a szülőkhöz,de csak ideiglenes,de anyagilag önálló vagyok ,ès az egyik gyermekem nálam van.A másikat nem vettèk el,hanem más okok miatt nincs velem.Itt mennyire kell súlyosnak lennem,hogy elvegyèk(jelenleg föl sem merül a gondolat,inkább ügyes anyukának tartanak,aki harcol a gyerekèrt) Mennyire kell betegnek lennem,hogy gondnokom legyen,ès elvegyèk a gyermekeim?
2019. máj. 29. 19:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!