Tapasztaltatok már hasonló rossz dolgokat fogamzásgátló szedése esetén, mint például depresszió, rossz gondolatok, szorongás, olyan dolgok miatt amik eddig meg se fordultak volna a fejedbe, rossz közérzet, úgy érzem megfulladok, nem vagyok önmagam?
Fogamzásgátló abbahagyása utàn mennyi idővel múlik el? Van depressziós a családba és miután előjöttek a tünetek utána néztem és láttam hogy nem
is szabadna szedni
Szia!
A mellékhatások listáján is ott van. Nekem sokszor volt rossz érzésem a fogamzásgátló szedése alatt, de nem gondoltam rá, mert egyébként is borderline személyiségzavarban szenvedek. Bár amikor elkezdtem a gyógyszert, erről még nem tudtam. Apám volt depressziós, de ezzel én nem igazán foglalkoztam a nődokinál.
Én pont a múlt hónapban szedtem be az utolsó levelet. Azóta valahogy már visszatért a kreativitásom, és mintha szárnyalnék, DE nem felejthetem el, hogy érzelmileg labilis vagyok. Tehát nem 100%, hogy ez a fogamzásgátló abbahagyásától van, de elég gyanús.
Egyébként a fogamzásgátló a libidó csökkenését is okozhatja (én pont ezért hagytam abba), ami közvetve okozhat rossz érzéseket. Például szégyelled, hogy nem kívánod a párod, rosszul érzed magad, amiért nem tudod megadni neki, amire vágyik, és te is elszakadsz attól a fontos örömforrástól, amit a szexualitás nyújthat.
Tudom, ez nem volt kérdés, de alul is sokkal jobban érzem magam, mert érdekes módon amióta nem szedem a gyógyszert, nem fáj, nem csíp, nem száraz. Szerintem attól meg alapvetően jobb egy nő közérzete, ha rendben van testileg, és nem kell folyamatos égő, viszkető érzéssel megküzdenie.
Ajánlom neked ezt a videót pont erről beszél róla egy nő .
Szia! Ismert mellékhatása ez a fogamzásgátlóknak, a progesztin komonens csinálja. Ha egyébként nincsen gondod, menj el a dokihoz, mondd el, hogy hangulati gondokat okoz a tabletta, és kérd meg, hogy írjon fel másikat.
Iszonyat sokfajta fogamzásgátló van, nehogy már pont neked nincsen megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!