Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál nőként éveket várni arra,hogy a pasi elkezdjen kötődni hozzád, elkezdjen megszeretni ? (1-2-3 évet ). Tudnál lazán állni a dologhoz? (30 fölött vagy)
Nem. Senki sem tökéletes, de ez a "legalja" kategória.
Millió normális, egészséges lelkületű férfi és nő van, akinek meg ilyen dolgai vannak, hogy nem tud évekig kötődni, de azért használná a párját az inkább kezeltesse magát de addig is eszébe se jusson nőzni.
Ebben a viselkedésben amit te mutatsz a kérdéseiden keresztül semmi férfias, semmi vonzó, semmi egészséges nincs. Kapd már össze magad.
Te értelmezed a kérdésed? Ha nincs vonzódás akkor minek? Magyarán évekig kihasználja a hölgyet és közbe meg azt nézi hogy vajon jobb-e mint a másik aki otthon van jelenleg. Miközben egyik hölgy se tudja, hogy a pasi épp használati eszköznek terméknek nézi. Akinek évekbe telik a kötődés, ott tart otthon már egy barátnőt, erről csak ennyit.
Ennél többet nem is kell válaszba írni.
És még a kategóriát se néztem, úgy írtam. 14-es vagyok. Párkapcsolati problémák, aha! Kicsit sem Társkeresési problémák kategóriában van a kérdés, akkor jól tippeltem. Szóval a magyarázat, van egy barátnőd, és van még egy akire lecsapnál, de a barátnődhöz kötődsz, a másikat meg csak azért akarod, hogy kielégítsen. Nem nehéz kitalálni.
Egy jó tanács ne bántsd a barátnőd és ne bántsd azt a másik hölgyet se.
Szerintem undorító dolog, hogy emberekkel játszol miközben ők meg nem tudnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!