Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamit nem jól tudok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit nem jól tudok, ha a barátom még 2 év után sem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, de a 20-as évek közepén járunk. Annyi ismerősömet elveszik akár fél év után is, sokszor pedig nincs is gyerek, tehát vannak köztük olyanok, akiket nem a gyerek miatt vesznek el. A barátom albérletbe nem akar velem összeköltözni, mert drága, de én sem szeretnék a szüleihez sem. Saját házra meg még nincs pénzünk. A barátom azt mondta egyszer majd szeretne, de ennyi. Vagy kérdezzem meg tőle, hogy akar-e valamit, vagy ha nem akkor szakítsak vele?
2022. júl. 21. 13:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
12%
Én is ilyen voltam 25-26 éves korom körül, el is űztem a hapsit. Mondjuk ott volt más gond is. Most 36 vagyok, és mar eszemben sincs férjhez menni. A házasságok manapság semmit sem érnek. 10- ből 9 kuka. Válás, gyerekkel egyedül marad a nő, vagy ha nincs válás, felredugas,csalás ,hazugságok jellemzik a mai kapcsolatokat :) ne légy naiv :) manapság alig van már tiszta kapcsolat :)
2022. júl. 21. 14:45
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az a probléma, hogy még össze sem költöztetek.
2022. júl. 21. 14:45
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Viszont. Azt megtudakolhatod ,lennének e komolyabb tervek a jövőre veled. Nem a házasságra gondolok.
2022. júl. 21. 14:46
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
"A barátom albérletbe nem akar velem összeköltözni" dehogy vannak komolyabb tervei. Van fix dugópajti, otthon meg az anyja kinyalja a seggét. Full kényelmes így neki, miért változtatna. A kérdező meg gyűrűt szeretne.
2022. júl. 21. 14:48
 25/34 anonim ***** válasza:
51%
Általában 3. Évig dúl a love… nagy ritkán a 4. Évig kitart a köd. Na de utána kell nagyon agyalni+figyelni!
2022. júl. 21. 15:03
 26/34 anonim ***** válasza:
34%

Én azért nem kérem meg a barátnőm kezét mert néha elég depressziós és olyankor csökken a szex mennyisége. Valamint sokszor felemlegeti a külföldet.

Ha stabilabbnak érezném az egészet akkor már megkértem volna.

2022. júl. 21. 15:47
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Tehát férjhez akarsz menni, mert jajj mások is. Max a személyid szerint vagy 28,agyilag max 12
2022. júl. 21. 15:58
 28/34 anonim ***** válasza:

Manapság sok pár 5-10 év után házasodik. Nekik nem a papír számít.

Ha neked ez fontos, beszéljetek róla

2022. júl. 21. 16:15
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy nem éltek együtt? Én alig vártam már két hónap után, hogy összeköltözzünk, de "csak" 7 hónap után sikerült. A két év ebben a korban szerintem is ideális az eljegyzéshez, na de nem úgy, hogy nem is éltetek még együtt! Meg kéne ezt beszélni, én pl beszéltem már erről a barátommal, ő mondta, hogy szerinte minimum két év kell ahhoz, hogy el akarj jegyezni valakit. Kérdezte, mennyi idő után lenne nekem zavaró, hogy nem kért még meg, mondtam, hogy 3 év után már azért rákérdeznék, mizu. Én most vagyok 27, lassan egy éve vagyunk együtt. Tehát menyasszony 28-29 évesen leszek, az esküvőn lehet, hogy már a 30-at is betöltöttem. Értem én amúgy, hogy mi a bajod, engem is szokott zavarni, hogy sokakat elvesznek már fiatalon tök hamar, meg 30 éves korukra már mindenkinek férje gyereke háza kocsija vállalkozása van, én meg sehol nem vagyok. De nem leszel öreg akkor sem, ha a harmincas éveidben házasodsz :) Gyerekeket érdemes 40 éves korod előtt szülni, de hidd el, nem vagy elkésve semmivel.

Ismertem egy lányt, jó hamar házasodott, 18 évesen, úgy, hogy még egy éve volt a gimiből. Most 24 éves és elvált asszony :) Úgyhogy nem biztos, hogy akit fél év után elvesznek, az megtalálta az igazit és sosem válik el.

Inkább azon gondolkozz el, miért nem akar együtt lakni veled. Utána mehet az eljegyzésről való beszélgetés.

2022. júl. 21. 16:47
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az összeköltözni nem akarás lenne az aggasztóbb. Ki lehet fogni jobb áron is, mégha kisebb, kopottabb is, de ha együtt akartok lenni, akkor mit számít? Ráadásul ketten fizetnétek. Tény hogy amellett elég nehéz még lakásra is félretenni.

Lényeg hogy ugy tűnik nem vesz annyira komolyan.

A fél év után elvett barátnőidnek pedig azért kiváncsi lennék hogy mennyi ideig tart a házasságuk. Mert a mai világban jó ha egynek bejön.

2022. júl. 21. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!