Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamit nem jól tudok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit nem jól tudok, ha a barátom még 2 év után sem kéri meg a kezem?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, de a 20-as évek közepén járunk. Annyi ismerősömet elveszik akár fél év után is, sokszor pedig nincs is gyerek, tehát vannak köztük olyanok, akiket nem a gyerek miatt vesznek el. A barátom albérletbe nem akar velem összeköltözni, mert drága, de én sem szeretnék a szüleihez sem. Saját házra meg még nincs pénzünk. A barátom azt mondta egyszer majd szeretne, de ennyi. Vagy kérdezzem meg tőle, hogy akar-e valamit, vagy ha nem akkor szakítsak vele?
2022. júl. 21. 13:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%
Altalaban feltekenyseg veszekedes szakitas alatt jönnek ezzel.
2022. júl. 21. 13:46
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy nem vett el fél év után.

Mire szeretnél összeházasodni, ha együtt sem éltek és kilátásban sincs? Házasként majd mindenki lakik a saját anyukájával, mert drága az albérlet?

Ha ő téged akarna, akkor már veled élne albérletben vagy bárhol.

2022. júl. 21. 13:50
 3/34 anonim ***** válasza:
80%

Együtt se éltek és csak 2 éves fiatal kapcsolatban vagytok... Ilyen helyzetben bennem se merülne fel az eljegyzés.

Az már elgondolkodtatóbb hogy miért nem akar összeköltözni se. Dolgoztok mindketten?

2022. júl. 21. 13:51
 4/34 A kérdező kommentje:

"Örülj neki, hogy nem vett el fél év után."

Pedig pont hogy őket szereti, engem meg nem.

2022. júl. 21. 13:51
 5/34 anonim ***** válasza:
77%

Hova kérje meg a kezed, mikor együtt sem éltek, és 2 éve vagytok együtt?

Én 21 voltam, amikor összejöttünk, a párom 19. 6 év után költöztünk össze, és nem sokkal a 8. évforduló után kérte meg a kezem. A bátyja és

az unokatestvére is 8-9 év után kérték meg a barátnőjük kezét, az is fiatalon köttetett kapcsolat, és azóta boldog házasok.

Legyél már kicsit türelmesebb...

2022. júl. 21. 13:53
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Ha ennyire férjhezmenési mániád van, akkor igen, szakíts. Aztán keress valami palimadarat aki fél év után elvesz.
 7/34 anonim ***** válasza:
11%
Első barátnőmnek fél év után megkértem a kezét, soha többé, várjon csak vagy 6-7 évet, úgyse fogom jobban szeretni ha lesz egy papírom arról hogy házasok..
 8/34 A kérdező kommentje:
28 vagyok, mire várjak még, az idén 29 leszek. Így már nem annyira a 20-as évek közepén vagyok.
2022. júl. 21. 13:55
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért írtad, hogy a közepén vagy?

De akármennyi idős vagy, akkor sincs helye lánykérésnek, házasságnak, ha még együtt sem éltek.

2022. júl. 21. 13:57
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
De minek vagy ennyire görcsös? Mi változik attól, hogy elvesz vagy sem? Nem értem. Ha szakítanék, nem azért tenném, mert 2 év után nem kérte meg a kezem, hanem azért, mert sehova nem halad a kapcsolat. Együtt se éltek meg semmi. Nem túl biztató.
2022. júl. 21. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!