Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek a barátnőjük/feleségük nem vékony! Ha valaki lekövérezi előttetek, megváltozik a véleményetek?
Nekem vannak ismerőseim, akiknek kövér a barátnőjük, de nem foglalkozunk vele. A hátuk mögött sem beszédtéma.
A 80 éves nagymama más kategória. Engedd el a füled mellett.
Szerintem ilyet nem lehet jóindulatból, építő jelleggel mondani, hisz nem biztos, hogy tehet róla az illető. Számos oka lehet az elhízásnak, pajzsmirigy, mellékvese kereg alulműködés, ösztrogéndominancia, inzulinrezisztencia, paraziták, gombásodas is lehet az okas,ilyenkor rendkivul kivanjak a cukrot, edeset stb. gyakran nincsenek is diagnosztizálva az emberek, ha nem megy fizetős magánorvoshoz, endokrinológushoz fel sem fogjak tarni miert kover, ő is csak elintezi azzal, hogy hat ő ilyen hízékony fajta, pörögnek rá a kilók pedig nem zabál egesz nap.
Én is ilyen vagyok, én meg vizesedem, mozgok minden nap, nem eszek cukrosat semmit meg is kövér vagyok, azt hiszi mindenki hogy ket pofara eszem a tabla csokikat, pedig meg nem tudom mondani hany eve nem ettem ilyeneket. Egy kövér ember is tudja, hogy az, nincs benne jó szándék ha mas valaki az orra alá dörgöli. Nem fog valtozni semmi. Maximum kivivja az ellenszenvet az illető. Olyankor amikor kritizalunk valakit, benne van rejtve, hogy mi bezzeg különbek vagyunk, jobb vagyunk nálad. Akinek a baratnőjet, feleséger leköverezik sertve erzi magat, megha relativ igaza is van. Will Smith is latja, hogy kopasz a felesege, meg ha mas ezt viccesnek talalta is nem jokedvebol borotvalja le az egeszet.
Én úgy gondolom, ehhez senkinek nincs joga. Indokolatlan a másik ember pàrjának a külsejére megjegyzéseket tenni, ilyet csak primitív parasztok csinálnak.
És igen, persze, látja mindenki, ha túlsúlyos.
Azt is, ha piercinges/tetovált/néger...
Mégis kinek mi a f.$z köze hozzá, hogy beszólogasson?
A nagymama meg a kora ellenére elég éretlen...
Off: Nekem is tetszik a két Will Smith karakter. 👏👏👏 Több ilyen kéne, és több boldog párkapcsolat lenne. Hogy értsd: Akik vállalják a párjukat és kiállnak mellettük. 🤩
Csajszi, még most is szakadok a will smith-es mondatodon, ha élőben is van humorod és meg tudod fogni a fiút, akkor ne agyalj azon hogy mamád a 80 éves fejével mit szól be. Az idősek tudják magukat produkálni, egyszer engem egy idős néni megdicsért azt hittem, hogy a teljesítményem miatt, és hogy elégedett velem (segítettem neki valamiben). Aztán csak kibökte, hogy "szépen ki vagyok gömbölyödve". 🤣🤣🤣🤣😅 Ott helyben nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de nem esett jól, főleg, hogy utána még firtatta (rosszindulat nélkül)... 😂😂😂
Esetleg, ha nagyon zavar, beszélgess a barátoddal arról, hogy neki milyen alak jön be neki, szeretnél fogyni még fogyni, mit szól hozzá... Vagy ahogy az alkalom hozza, de nem gondolom hogy ez olyan nagy tabu kéne legyen, hogy ne lehetne róla beszélni. Egy picit te is jobban megismerés a fiút a reakcióiból.
Fel a fejjel és kívánom, hogy a találkozókon se görcsölj, tudj természetes maradni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!