Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, akiknek a barátnőjük/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek a barátnőjük/feleségük nem vékony! Ha valaki lekövérezi előttetek, megváltozik a véleményetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tudjátok nyilván, hogy nem vékony, de ti nem gondoljátok kövérnek, tetszik nektek, lehet, hogy nem is szeretitek a vékonyakat. De valaki megmondja nektek, hogy ő bizony dagadt. Akkor nem kezdtek rá más szemmel nézni? Hogy talán nem is normális az alakja, hogy nem kéne tetszenie, hogy ez nem nőiesen telt, hanem kövér?
2022. júl. 21. 07:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki dagadt vagy kövérnek hívja a párom, az minimum egy pofont kap.

Ez nem arról szól, hogy ki-minek látja és az mennyire valid, hanem arról, hogy sértegeti és nekem kötelességem megvédeni a szeretteimet.

2022. júl. 21. 08:08
 2/18 acelsziv ***** válasza:
76%
Bárki csak egyszer kövérezheti le. Másodjára jivert fogakkal és kiszakított nyelvvel már nem fogja.
2022. júl. 21. 08:10
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
De mert ez pont úgy működik, hogy van egy csinos formás feleségem, akit imádok, de amint beszól valami agyatlan barom hogy szerinte ez nem formás hanem dagadt, akkor onnantól én is annak fogom látni. Ez elég nagy baj lenne.
2022. júl. 21. 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
A microbrét kompenzálni próbáló suttyók sosem érdekeltek. Mindig szánalmasnak találtam, mikor valaki azzal próbál egot tuningolni, hogy beleköt másokba és sértegetni próbálja őket. Én nem vagyok agresszív alkat, de szeretném hinni, hogy ezek előbb utóbb emberükre találnak aki áthelyezi az orrukat a tarkójukra.
2022. júl. 21. 08:52
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

jaj, de kemények vagytok, egyeske és ketteske 🤣

ha túlsúlyos a barátnőd, egyértelmű, hogy te és ő is tisztában van ezzel. Jó esélyre diétázás és mindenfére csoda-fogyasztó program napiszintű téma. Az túlsúlyos ismerőseim ennek bizonyossága.

Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy valaki az utcán odaszóljon, hogy "hú, de dagadt vagy"... nem életszerű. De jó, Király utcában éjfél után előfordulhat ilyen, drog és pia hatására. Ettől máshogy látnám utána a párom? Dehogy! Ugyanúgy tudnám, amit eddig is tudtam.

Baráti társaság is jelezheti ezt finoman, de megnyugtatlak, általában nem tabu téma a testsúly és ahogy már írtam, mindenkit érdekel. Építőjellegű, segítőkész megjegyzések jöttek csak ilyen irányból. Ezek sem változtathatnak az ember véleményén.

2022. júl. 21. 08:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés kinek mi a dagadt. Valakinek már a 60 kg is annak számít, még más a 80-at is inkább formás teltnek mondja, ami nem ugyanaz.

Egy 120 kg-nál viszont már mindenki tisztában van azzal hogy ez már kövér. Viszont erre (vagy barmelyikre is) megjegyzést tenni hatalmas bunkóság, már csak azért is mert nem tudni mi van a hátterben. Lehet a férjet ez nem zavarja, vagy egyenesen szereti a párnáit, de az is lehet hogy hormon gondjai vannak.

2022. júl. 21. 09:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora sutyeráknak kell lenni ahhoz, hogy azt mondd valakinek, hogy dagadt a felesége?
2022. júl. 21. 09:04
 8/18 A kérdező kommentje:

Az első két Will Smith válasz megnyugtató :D Nekem tetszik.

Az én helyzetemben nem lett volna jó megoldás, ha leüti a párom azt, aki lekövérez, ugyanis ez a 80 éves nagymamám volt, akkor, amikor először bemutattam őket egymásnak, közölte, hogy én dagadt vagyok. Egyébként igaz, mert 163 cm-hez akkor voltam 82 kg (lementem 79-re és tervezek is még fogyni). Ez pár hónapja volt és azóta szorongok a témán. Akkor a párom nem mondott semmit, rajtam látszott, hogy zavar, a testvérem meg is védett, de a nagymamám szerint az igazságot ki kell mondani és nem kéne fájnia. A barátom elmondja kb minden nap, hogy mennyire csodálatos a testem (is). De kialakult bennem egy félelem, pl még vannak olyan barátai, akiket nem ismerek, ebből az egyik nő, megnéztem őt Facebookon, jó alakú, vékony, illetve a férfi barátai barátnőit is megnéztem, mind csinos, vékony. Egyik se túl vékony, szépek. Emiatt félek is, hogy ők tesznek majd rám megjegyzést, lehet nem előttem, lehet nem is a barátomnak, de egymás között beszélhetik, hogy uhh de dagadt. De mélyen belül attól félek, hogy a párom véleménye változott meg rólam, persze tudom, hogy nem, mert különben nem dicsérne és nem akarna velem szexelni, ez csak szimpla tudatalatti szorongás.

2022. júl. 21. 09:20
 9/18 anonim ***** válasza:
7%
#8: vicces, egyrészt tetszik neked az agressziv idióták hozzászólása, akik állítólag leütnék a beszólót, utána meg leírod, hogy hát igaza van a nagyinak, tényleg elhíztam és fogyni próbálok (ami nagyon helyes!). Tudod ezt magadról, a többi ember sem vak. Igen, látják a plusszt. A párod is látja. Te is látod. Pont ezért teszel ellene. Pont ezért nem kéne szorongani, hanem büszkén vállalni az erőfeszítéseidet
2022. júl. 21. 09:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárki rosszat szólt a páromra, azzal megszűnt a beszélgetés is. Párom volt duci is mert egy betegség miatt több évig szedett szteroidot. Most újra vékony. De én minden hogy szeretem.
2022. júl. 21. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!