Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek a barátnőjük/feleségük nem vékony! Ha valaki lekövérezi előttetek, megváltozik a véleményetek?
Ha valaki dagadt vagy kövérnek hívja a párom, az minimum egy pofont kap.
Ez nem arról szól, hogy ki-minek látja és az mennyire valid, hanem arról, hogy sértegeti és nekem kötelességem megvédeni a szeretteimet.
jaj, de kemények vagytok, egyeske és ketteske 🤣
ha túlsúlyos a barátnőd, egyértelmű, hogy te és ő is tisztában van ezzel. Jó esélyre diétázás és mindenfére csoda-fogyasztó program napiszintű téma. Az túlsúlyos ismerőseim ennek bizonyossága.
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy valaki az utcán odaszóljon, hogy "hú, de dagadt vagy"... nem életszerű. De jó, Király utcában éjfél után előfordulhat ilyen, drog és pia hatására. Ettől máshogy látnám utána a párom? Dehogy! Ugyanúgy tudnám, amit eddig is tudtam.
Baráti társaság is jelezheti ezt finoman, de megnyugtatlak, általában nem tabu téma a testsúly és ahogy már írtam, mindenkit érdekel. Építőjellegű, segítőkész megjegyzések jöttek csak ilyen irányból. Ezek sem változtathatnak az ember véleményén.
Kérdés kinek mi a dagadt. Valakinek már a 60 kg is annak számít, még más a 80-at is inkább formás teltnek mondja, ami nem ugyanaz.
Egy 120 kg-nál viszont már mindenki tisztában van azzal hogy ez már kövér. Viszont erre (vagy barmelyikre is) megjegyzést tenni hatalmas bunkóság, már csak azért is mert nem tudni mi van a hátterben. Lehet a férjet ez nem zavarja, vagy egyenesen szereti a párnáit, de az is lehet hogy hormon gondjai vannak.
Az első két Will Smith válasz megnyugtató :D Nekem tetszik.
Az én helyzetemben nem lett volna jó megoldás, ha leüti a párom azt, aki lekövérez, ugyanis ez a 80 éves nagymamám volt, akkor, amikor először bemutattam őket egymásnak, közölte, hogy én dagadt vagyok. Egyébként igaz, mert 163 cm-hez akkor voltam 82 kg (lementem 79-re és tervezek is még fogyni). Ez pár hónapja volt és azóta szorongok a témán. Akkor a párom nem mondott semmit, rajtam látszott, hogy zavar, a testvérem meg is védett, de a nagymamám szerint az igazságot ki kell mondani és nem kéne fájnia. A barátom elmondja kb minden nap, hogy mennyire csodálatos a testem (is). De kialakult bennem egy félelem, pl még vannak olyan barátai, akiket nem ismerek, ebből az egyik nő, megnéztem őt Facebookon, jó alakú, vékony, illetve a férfi barátai barátnőit is megnéztem, mind csinos, vékony. Egyik se túl vékony, szépek. Emiatt félek is, hogy ők tesznek majd rám megjegyzést, lehet nem előttem, lehet nem is a barátomnak, de egymás között beszélhetik, hogy uhh de dagadt. De mélyen belül attól félek, hogy a párom véleménye változott meg rólam, persze tudom, hogy nem, mert különben nem dicsérne és nem akarna velem szexelni, ez csak szimpla tudatalatti szorongás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!