Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál erre ?

Figyelt kérdés

Eléggé beteges barátnőm. Alig h egyikből meggyógyul jön a másik.

Nem csak én de szüleim is segítenek nekünk, orvos keresés, ügyintézés a vizsgálatoknàl, időpont kérés stb. Ugyanazt megkapja mint mikor a saját gyereked segíted tűzön vízen át.

Viszont saját szülei egyszer nem jönnek át megnézni őt, vagy segítenének keresni dokit stb.

Meg azt érzi nem fontos..hiába kérdezem h ha szerinted nem lennél az akkor segítene bárki is folyamatosan bármiben is??

Már azt mondta h ő nem is menne dokihoz semmi..mert ő gyereket akart meg házasságot ilyen idős korára és semmi nem lett belőle. Úgy csinál mint akivel közölte a doki h 3napod van hátra és már neked minden mindegy..

De így hozzáállni akkor se lehet h elképzeltem vlmit vlmikorra és addigra nem lesz meg akkor utána kb mint aki halálos beteg sz.rok bele mindenbe mert nem történt meg amit akartam..mire jo ez??

Ezzel hiába több éves kapcsolat úgy érzem nem tudok már azonosulni..kezdek belefáradni

2022. júl. 20. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Itt csak ő a fontos te magasról le vagy ejtve. Csodálom hogy van még energiád ehhez a kapcsolathoz.
2022. júl. 20. 19:41
 12/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Úgy gondolom, hogy a párodnak szüksége lenne egy pszichológusra. Nem kell ettől megijedni, nem a bolondok járnak oda, egyszerűen csak kicsit ki kellene beszélni magából ezt, illetve egy szakember hátha tudna segíteni neki. Nem tudom, mennyire venné támadásnak ezt az ötletet.

Én 30 éves vagyok, de már körülbelül 20 éves korom óta van egy pszichológusom, akihez nem folyamatosan járok, hanem akkor fordulok hozzá, amikor tényleg nehéz helyzetbe kerülök, és nagyon sokat segítenek a szavai, iránymutatásai. Ugyanakkor lehetséges, hogy Neked is jó volna elmenni, hogy a Te saját problémáidat elmondd, segítsen Neked tisztán látni, úgy látom az írásodból mindketten “bele vagytok fáradva” bizonyos dolgokba.

Hogyha ez a pszichológus-téma nem működik, én hagynám a dolgot, hiszen fiatal vagy, aki előtt ott áll az élet és megérdemelsz egy kiegyensúlyozott életet, amiért sajnos vagy nem sajnos elsősorban Te felelsz, Neked kell úgy alakítani a dolgaidat, hogy jó legyen.

Remélem, tudtam segíteni!

Üdvözletem

2022. júl. 20. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"5+éves kapcsolat. Együtt élünk de folyamatosan az ő gondjai vannak megoldva. Emiatt az enyémek rám maradnak."

Nincsenek megoldva a gondjai. Házasságot és gyereket szeretne, de nem kapja meg. Szerintem ez a fő baja.

2022. júl. 21. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

"De így hozzáállni akkor se lehet h elképzeltem vlmit vlmikorra és addigra nem lesz meg akkor utána kb mint aki halálos beteg sz.rok bele mindenbe mert nem történt meg amit akartam..mire jo ez??"

A barátnőd depressziós. Ezt már sokan többször is írtuk. Lehet, hogy a betegsègeinek egy rèsze is ennek köszönhető.

8 ève húzod az idejèt az ígèrettel, miszerint lesz majd családotok. De nálad mèg a kanyarban sincs az elhatározás, ès ezt ő is èrzi, ezèrt van már ennyire ki.

Te se tudsz mást, csak napi szinten elhordani itt mindennek.

Szakítsatok már vègre, szerintem egyből ki fog gyógyulni minden hajából, ahogy kikerül ebből a mèrgező közegből.

2022. júl. 21. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!