Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál erre ?

Figyelt kérdés

Eléggé beteges barátnőm. Alig h egyikből meggyógyul jön a másik.

Nem csak én de szüleim is segítenek nekünk, orvos keresés, ügyintézés a vizsgálatoknàl, időpont kérés stb. Ugyanazt megkapja mint mikor a saját gyereked segíted tűzön vízen át.

Viszont saját szülei egyszer nem jönnek át megnézni őt, vagy segítenének keresni dokit stb.

Meg azt érzi nem fontos..hiába kérdezem h ha szerinted nem lennél az akkor segítene bárki is folyamatosan bármiben is??

Már azt mondta h ő nem is menne dokihoz semmi..mert ő gyereket akart meg házasságot ilyen idős korára és semmi nem lett belőle. Úgy csinál mint akivel közölte a doki h 3napod van hátra és már neked minden mindegy..

De így hozzáállni akkor se lehet h elképzeltem vlmit vlmikorra és addigra nem lesz meg akkor utána kb mint aki halálos beteg sz.rok bele mindenbe mert nem történt meg amit akartam..mire jo ez??

Ezzel hiába több éves kapcsolat úgy érzem nem tudok már azonosulni..kezdek belefáradni

2022. júl. 20. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok, és hány éve vagytok együtt?

Mik a közös céljaitok, mi a közös jövőképetek?

Milyen jellegű egészségügyi problémái vannak, illetve voltak a barátnődnek?

2022. júl. 20. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy életed van, és nem kell sajnálatból senkivel együtt maradni.
2022. júl. 20. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Ismerős. Aztán ha betelik a pohár a türelmed végére érsz és kiosztod mérgedbe te leszel a legszemetebb ember a világon amiért nem érted meg őt. Exem is ilyen volt. Viseltem segítettem pátyolgattam de 4 után ez már rohadtul az agyamra ment hogy egy 30-as pasi állandóan csak a panaszból áll ki. Egy idő után az ember megunja a negatív hullámokat és lépni fog. Ha a párod ezt nem fogja fel akkor tudjon rá.
2022. júl. 20. 16:00
 4/14 A kérdező kommentje:

5+éves kapcsolat. Együtt élünk de folyamatosan az ő gondjai vannak megoldva. Emiatt az enyémek rám maradnak.

Mindenféle betegség: az ízületi fájdalmakon át a derekfajasig. Akkor hirtelen hízás miatt kellett nógatni menjünk dokihoz mert nem normális. Ennek a vége h gyógyszert kell szednie és 3havi kontroll egy éve már. Akkor lett neki egy kisebb máj gyulladás, több orvosnál voltunk mire kiderült elmondták mit szedjen meddig kúraszerűen, megvettük, ezt nem tartotta be de azt magyarázta h ugy mondta a doki ahogy csinálta ( de ez hülyeség mert én is bent voltam vele) és így most ebből nem gyógyult ki és úgy néz ki rahúzódott a hasnyálmirigyre..

2022. júl. 20. 16:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2022. júl. 20. 16:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Én 34f ő 29l
2022. júl. 20. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan nem terveznék vele. Egy kapcsolat, pláne egy család minden tagról szól, nem egy emberről.
2022. júl. 20. 16:35
 8/14 anonim ***** válasza:

az ízületi fájdalmakon át a derekfajasig - tyűha... és most sajnálni kéne? Nekem is az van 16 éves korom óta, mégsem arról szól az életünk.

Néha igen, mert a hidegebb őszi hónapok elején mindig nagyon rossz (olyankor néha az ágyból is alig bírok kikelni), de egyébként az év fennmaradó részében oké.

Fáj. Kellemetlen. Néha fellángol és olyankor fájdalomcsillapítókon élek (szteroidot nem szedek), de nem terhelem rá a barátomra.

Olyankor szótlanabb vagyok és néhány napig nem főzök, mert nem jó állni (sem ülni meg mindenhogy rossz), ám nem panaszkodok és várom el tőle, hogy mindent sutba dobva csak az én problémáimmal törődjön.

A barátnőd nagyon csúnyán kihasználja az állapotát. Egyébként ne a betegsége miatt ne tervezz vele, hanem a hozzáállása miatt, mert az rettenet.

2022. júl. 20. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Az pedig, hogy leszrja amit az orvos mond... bocs, a barátnőd tipikus önző kihasználós liba, és nem tudom, mennyi a valós problémája ezekből.

TE sem tudod, mert azt mond, amit akar, és amíg sajnálatni akarja magát, bármit kitalálhat, hogy vele maradj.

Én elhagynám, mert ez nagy red flag.

2022. júl. 20. 17:34
 10/14 A kérdező kommentje:

Folyamatosan azt kapom h ő nem fontos nekem ( Nem érzi ), meg amit ő akar az sose lesz meg stb..csak azért mert ő már pl ilyen idős korára családot akart és nincs.

De mikor kérdezem h akkor az a megoldás h úgy csinálsz mint akinek 3nap maradt az életéből és már minden mindegy, csak azért mert nem teljesült amit elképzeltel eddig,- sok olyan lesz az életben ami nem úgy alakul ahogy elképzeljük és akkor így viselkedünk majd mindig??

Ilyenkor úgy érzem h elég volt mert tényleg mindenben segitem rögtön, a saját dolgom félre teszem csakhogy meglegyen oldva az övé. Ha gond van ugranak szüleim is ( ha kell orvoshoz viszik mivel nincs jogsink, vagy bármi )

Az én dolgaim meg hiába mondanám csak kifogás jönne miért nem tud segíteni..

2022. júl. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!