Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál egy ilyen eset után a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Beszélgetni próbáltam barátnőmmel és normálisan el szerettem volna mondani a meglátásom/véleményem.

Erre felhúzta magát és otthagyott, hazament kocsival. ( este eljött köszönni a munkahelyemre)..

Nem tudom h kéne reagálnom e témát illetően..mert ez mégse fair h elhúzott..

2022. jún. 23. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a konkrét téma? Így nehéz bármit is írni...
2022. jún. 23. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Legközelebb nem kell beengedni, ha már annyira le akart lépni. Sosem értettem azokat az embereket, akik otthagyják a faszba azt, akivel bajuk van, majd visszatáncolnak, mintha mi sem történt volna. Nem. Ez a gesztus egy szakítás. Viselje az illető a következményeit.

Az, hogy valaki feszült és nem reagál megfelelően, oké. Ha kiabál vagy undok, majd utána bocsánatot kér, oké. Ha azt mondja, hogy bocsi, nem akarlak bántani, inkább most elvonulok/hazamegyek lenyugodni, beszéljünk később, az is oké. De háborogva ellökni a másikat egy olyan játszma, amiben én nem óhajtok résztvenni. Ha ő így dönt, hát így dönt. De utána ne variáljon, mert én fogom ellökni.

2022. jún. 23. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ő van nyeregben, vagy ő érzi úgy, hogy nyeregben van.

Hagyd, hadd sértődje ki magát.

Ilyen nincs, hogy az ember elmondja a problémáit és a másik otthagyja. Ha minimálisan is tisztel, akkot minimum megbeszéli veled, rávilágít arra, amiben esetleg nincs igazad. Nem, ez így nem oké, nehogy már neked vannak problmáid és még te érezd magad szarul, ha elmondod!

2022. jún. 23. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég homályos... és pont a lényeget nem tudjuk. Nem tudjuk, hogy mivel kapcsolatos volt a véleményed, és azt sem, hogy azt hogyan tálaltad.
2022. jún. 23. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

Küldd el a vármegyeházára, rendezzük e hitvány konfliktust.

30F/ispán

2022. jún. 23. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Menstruál? Nahh, vegyél neki sok kaját, és rendben lesz 😅
2022. jún. 23. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha hagyod főni saját levében...majd abból fog igazán tanulni.
2022. jún. 23. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nálunk egy hete.

Eljött (ő a férfi), próbáltam beszélni vele a jövőről, erre felhúzta magát és hazament este.

Pedig ugy volt, hogy itt alszik.

Még csak el sem köszönt.

Utána irt két semmitmondó egy szavas üzenetet amire nem reagáltam semmit.

Ennek egy hete, és azóta nem beszéltünk. Hagy gondolkozzon, mert gondolom azt várta, hogy majd könyörgök neki vagy marasztalom, vagy kiakadok. Hát nem...

2022. jún. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!