Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezentúl hazugságon alapul minden?
Figyelt kérdés
Történt hogy egy lány lesmárolt!,én visszasmároltam.Nem én kezdeményeztem!!Tudom hogy megcsalásnak számít.Sokat gondolkoztam hogy elmondjam,és persze nagyon bántott az elején!Az biztos hogy egy jó lecke volt számomra,mert mégegyszer nem tennék ilyet!De viszont,tudom hogy öszintének kellene lennem,és elmondanom.De ha elmondom onnantól kezdve az nem lenne az igazi.Nagyon szeretem a bnöm(fél éve vagyunk együtt) és nagyon jól megértjük egymást.Hogy miért tettem?Nem tudok rá válszt adni.De nem akarom a kapcsolatomat ezért eldobni!Tudom hogy joga van tudni,de.....Az lenne a kérdésem hogy ezentúl hazugságon alapul minden?2010. szept. 21. 15:29
11/13 anonim válasza:
de általában egy magasabb értékrendű megbékél egy alacsonyabb értékrendűvel
tételezzük fel:jelen esetben a srác a magasabb értékrendű
akkor a csajtól várható a hiszti, és hogy mindig fel fogja hozni, a bosszú meg minden ilyen ökörség
ha viszont a csaj szintén magas értékrendű, hiszti, megbocsátás, lezárása a témának
de a magasabb értékrendű srácnak akkor is kell a csaj, ha az alacsonyabb értékrendű, tehát ő fel akar készülni az alacsony szintű lereagálásra.
12/13 anonim válasza:
a válasz tehát:
alacsony értékrendű csajnak nem elmondani
magas értékrendűvel meg lehet beszélni
13/13 A kérdező kommentje:
Komoly gondolkodású lány!Beszélgettünk ebben a témában mi lenne ha egyikünk ilyet tenne... Mivel szeretem,nagy valószínüséggel megbocsájtanék neki.Bnöm úgy reagált erre,hogy mivel szeret valószínü hogy nem küldene el,de a bizalom elcsúszna.Annyit hozzátett hogy lehet visszatudnám szerezni a bizalmat.A lényeg a leheten van.Azt is hozzátette,ezt igazából akkor tudná megmondani ha benne lenne egy ilyenben.De azt is mondta nem szeretne,mert nagyon fájna neki.Ezért nem szeretnék fájdalmat okozni!Nem látta senki szóval engem nem is ez érdekel.
2010. szept. 21. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!