Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezentúl hazugságon alapul minden?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezentúl hazugságon alapul minden?

Figyelt kérdés
Történt hogy egy lány lesmárolt!,én visszasmároltam.Nem én kezdeményeztem!!Tudom hogy megcsalásnak számít.Sokat gondolkoztam hogy elmondjam,és persze nagyon bántott az elején!Az biztos hogy egy jó lecke volt számomra,mert mégegyszer nem tennék ilyet!De viszont,tudom hogy öszintének kellene lennem,és elmondanom.De ha elmondom onnantól kezdve az nem lenne az igazi.Nagyon szeretem a bnöm(fél éve vagyunk együtt) és nagyon jól megértjük egymást.Hogy miért tettem?Nem tudok rá válszt adni.De nem akarom a kapcsolatomat ezért eldobni!Tudom hogy joga van tudni,de.....Az lenne a kérdésem hogy ezentúl hazugságon alapul minden?
2010. szept. 21. 15:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. De nem baj, mostantól bárkit megdughatsz, nem oszt nem szoroz.
2010. szept. 21. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Tudod..

Ezeket a dolgokat mérlegelni kell..

Hány éves vagy, mennyire komoly a kapcsolat...

Visszacsókoltál-e, ha igen mennyi ideig tartott?

Kiderülhet-e ez a dolog.

2010. szept. 21. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát vagy elmondod és találsz egy nagyon jó indokot, mert az első kérdése az lesz hogy miért? Vagy pedig nem mondod el és úgy csiálsz mint ha minden rendben lenne, és vagy innenstől kezdve nem fogsz tudni megállni és folyton megcsalod, vagy tényleg ez volt az első és utolsó. Te tudod, hogy mennyire megértő a bnőd, és hogy mit szólna ha elmondanád.
2010. szept. 21. 15:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Nehogy elmond, hiszen az a veszekedés nagyon gyengusz lesz ahhoz képest ha mástól tudja meg:)
2010. szept. 21. 15:37
 5/13 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.Mérlegeltem a dolgot és bánt.Biztos hogy nem derülne ki.A másik csaj bocsánatot kért!De ez engem nem nyugtat.Igen visszacsókoltam,és ez a baj.Hogy meddig hát öszintén,3-5 mp!!!!De sztem itt az idö másodlagos,a tett a lnyeg!ha elmondanám biztos bántaná.A másik meg az hogyha elmondanám,akkor elég nagy cirkusz lenne belöle,nem részletezem,de akkor elindulna egy domino effektus.Ezért is írtam hogy tudom hogy joga lenne tudni,nem tudom miért tettem,nem tudom megmagyarázni.És igen elég komoly a kapcsolatunk,1 éve vagyunk együtt!Azon férfiak táborába tartozom Én is ,akik elitélik az ilyet.Azzal érvelni hogy mert nem én voltam a kezdeményezö(ráadásul,odajött se szó se beszéd és .....)Biztos hogy nem tennék mégegyszer ilyet.Napokig ez járt a fejemben,de....
2010. szept. 21. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:

elmondani

ha nem lesz veled megértő (miután kitombolta magát ugye)

akkor nem olyan érett gondolkodású, amilyen te vagy

mert az ilyet bölcsen meg kell/ene bocsátani

ha valaki igenis felvállalja amit tett, és vállalja annak következményeit bármi legyen is az

tisztelendő megadni a másiknak a döntés lehetőségét, hogy így folytatni akarja e vagy nem

2010. szept. 21. 17:04
 7/13 Nowan ***** válasza:

Necces. Ha olyan a barátnő egy életre emlegetni fogja hogy megbízhatatlan vagy.Támadás a legjobb védekezés.

Tanu van?

Kéne egy haver aki szükség esetén igazolja hogy te részeg voltál a csaj meg tök hülye.

Sőt megkontrázza azzal hogy lett volna több is - szerinte - a csaj részéről de te bezzeg mint kőszikla...

Erre vannak a barátok.

2010. szept. 21. 17:15
 8/13 anonim ***** válasza:
A bevezető kérdéssel kapcsolatban annyit írnék: jusson eszedbe, hogy ha te lennél ilyen helyzetben, te hogyan reagálnád le, ha ő ilyet tenne.
2010. szept. 21. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:

a srác lehet máshogy reagálná le, mint a csaj

ezen felesleges gondolkodni

2010. szept. 21. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha másképpen reagálják le, akkor az értékrendjükben bizony valami alapból különbözik.
2010. szept. 21. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!