Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek vele ezentúl? /Sürgős/

Figyelt kérdés

6 évfolyamos gimibe járok, ahol kolesz is van.Most 9-es vagyok és két éve bejön egy srác, sajnos idén fog elmenni.Tavaly annyit elértem nála hogy egy csomót beszélgettünk, és amikor valakit megbíztam hogy kérdezze meg tőlem hogy összejönne e velem, azt mondta hogy nem, mert egyidős vagyok a húgával.Amikor kettesben vagyunk elég aranyos, de mások előtt nagyon bunkózik velem-nem túl helyes gyerek, vörös hajú, de nekem nagyon tetszik-, mert én nem vagyok túlontúl népszerű.A bajom az, hogy amikor ő bunkózik velem én csak bunkón tudok visszaválaszolni neki, nem értem miért.Két éve imádom mióta megláttam, és nyáron úgy éreztem végre sikerült elfelejteni, de jött az új év és újra eluralkodott rajtam.A legnagyobb bajom hogy ma délután focimeccsükön én leszek a partjelző.Nem tudom hogyan viselkedjek vele.Ha túl kedves vagyok, akkor az ellenfél csapat fog csúnyán nézni rám, ha bunkó leszek, akkor meg ő.Ha béna leszek,az egész suli rajtam fog röhögni, ráadásul biztos hogy kikapnak a mai meccsen és engem fog hibáztatni.A szüleim szerint aranyos gyerek, de ha kiderül hogy hajtok rá akkor ők is meg fognak ölni....

BOcs a kisregényért, nem igazán tudtam rövidebben.Kérlek segítsetek, sürgős lenne!!

2009. szept. 6. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél semleges,úgyis sportversenyre mész...tehát viselkedj vele úgy,mint a többiekel,szóval ne legyél bunkó se!De én előbb-utóbb beszélnék vele,és finoman a tudtára adnám,hogy tetszik nekem!
2009. szept. 6. 12:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Tökéletesen tisztába van vele hogy bejön nekem, és ezt kellőképpen ki is használja..
2009. szept. 6. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
smárold le meccsután azzal a szöveggel hogy jó voltál vagy valami ilyesmi és ezt azért kapod:D
2009. szept. 6. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Lány létedre egy fiú meccsen leszel partjelző? Nem is tudtam, hogy így is "keverik a lapokat"...

Nem kell kivételezni senkivel, tedd a dolgod a meccsen és kész. Egyébként is, ha bunkón beszól, Te is add vissza a dolgot, nem kell eltűrni mindent csak azért, mert tetszik valaki.

A többit meg kettesben kellene megbeszélnetek. Legjobb lenne, ha valamikor "elkapnád", utalnál egy közös program megszervezésére, kimutatnád, hogy tetszik (nézz a szemébe mélyen, ahányszor csak tudsz), hogy érdeklődsz iránta és ha van realitása a dolgoknak, akkor remélhetőleg a srác sem fog Béna Bélaként viselkedni.

Ha szemtől szemben nem menne, még mindig ott az MSN, ami szerintem rosszabb (nem látod a közvetlen reakcióit), viszont egy szégyenlősebb embernek talán mentőövet jelent.

Ne görcsölj, csak próbáld lazán venni és menni fog!

22/F

2009. szept. 6. 12:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti, a tavalyi év folyamán párszor hívtam beszélgetni és el is jött, de miko beszélgetésre került sor, nem találtunk közös témát......vagyis hát csak csendben voltunk, kínos csendben..

Elég szörnyű volt....

Most az egyik barátnőmnek azt mondta hogy mindig kötözködöm vele azért nem akar összejönni velem.De én ezt nem értem, lehetséges hogy azt hogy kiállok a véleményemért kötözködésnek véli?

Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebből, mert nekem más pasi nem kell csak ő....

Ő meg úgyse kell senkinek.Eddig egy barátnője volt csak aakivel még csak smárolni se volt alkalmuk.....:S

De mondjuk engem nem igazán érdekel ez a része, csak valahogy megfogott....és nem tudom elengedni...

Bocs a kisregényért megint:D

2009. szept. 7. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha személyesen beszélnél vele? hm? max összejöttök.
2009. szept. 8. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy megfelelő alkalommal csókold meg (ha van elég merszed) és attól függően, hogy reagál alakul a dolog. Ha elutasítóan, akkor hagyd a fenébe, mert meg se érdemli, hogy foglalkozz vele. Ha meg bejön neki, akkor sínen van a dolog. Ha már a beszélgetés nem jön be, beszéljenek a tettek.

22/L

2009. szept. 8. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Mind a ketten visszafogottak vagyunk, bár én inkább kezdeményező.Ő azonban azt hiszi magáról hogy ő az isten.És az istenien jól kinéző szobatársai is azt mondják hogy egy beképzelt állat, ne szánjak rá időt.De végülis már nem igazán aktuális, mert ma közölte velem hogy idegesítem....nem tudom hogy mi lesz most, lehet hogy kiköltözök a kollégiumból, mivel alig 3 szoba választ el minket.......Minden esetre most nagyon kész vagyok úgyhogy ebből már aligha lesz kapcsolat...de köszönöm az eddigi tanácsokat, haszznosak voltak:)
2009. szept. 8. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Jahm az utolsó kettő váláaszolónak, emberek előtt közel se mehetek hozzá, már hátraugrik és rázza a kezét mintha leprás lennék...beszélgetni meg nagyritkán szoktunk, ha az egyik szobatársam akivel jóban van, szól neki....
2009. szept. 8. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Úristen, ez egy p*cs. Hagyd a francba, ez a legeslegjobb, amit tehetsz. Legyen benned tartás!
2009. szept. 9. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!