Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti pasitok is ezt csinálja? Ez normális?

Figyelt kérdés

Bárhol megyünk az utcán látom hogy a nőket nézegeti. Próbál sunyi lenni de nem mindig jön össze. Ha nagyobb tömegben megyünk látom rajta, hogy azt se tudja hova nézzen. Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat. Ő az első barátom, nem tudom más férfi is ezt csinálja? Amúgy más téren teljesen oké a pasi. Ezt el kell fogadni?

22/N

2022. júl. 13. 04:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
41%

Nem lehetséges, hogy te figyeled annyira a pasidat, hogy azért ennyire feltűnő?

A próbál sunyi lenni mondatod miatt, azt feltételezem, hogy azért próbálja diszkréten csinálni csak, nem valami tehetséges benne.

Amúgy ez úgymond szürkezóna lehet, mert mégse csal meg, de azért lehet bántó számodra. Ez olyasmi, amit neked kell eldöntened, átgondolnod, mennyire fér bele a saját megítélésed szerint. Ha ez téged annyira zavar akkor teljesen mindegy, hogy másnak ez mennyire fájó pont, neked fáj, ne élj olyan kapcsolatban ami egy ponton diszfunkciónális.

Az szerintem természetes, hogy megnézünk másokat, ne viccelj, én pl direkt olyan nőgyógyászhoz járok aki rohadt jól néz ki, azon alapon ha már olyan rossz egy nőgyógyászati vizsgálat a szememnek legyen már jó. :)

A férjem is megnéz más nőket, nem bssza meg szemmel őket, de hát ő se tudja letagadni hogy megnézett más nőt, mert állítom hogy vannak férfiak akik ha diszkréten is csinálják, nem tudják úgy csinálni csak azt hiszik, hogy úgy tették.

Illetve vannak olyan nők, akik konkrétan földön túli szépséggel bírnak, akkor konkrétan én szólok neki, hogy hát basszus ezt érdemes megnézni.

Tehát engem nem zavar. De én alapból nem vagyok féltékeny típus, illetve hát már nagyon régóta vagyunk együtt a férjemmel, kialakult köztünk egy megingathatatlan bizalom, tudom biztosan hogy nem tenne olyat, amivel összetörne engem, így nincs is miért féltékenynek lenni.

De, ha téged zavar, azért gondold át a helyzetet, akár beszelhetnél a pároddal szépen megkérve, hogy tegye diszkrétebben ezt a dolgot.

2022. júl. 14. 12:26
 32/34 anonim ***** válasza:
39%

Adott egy felépített élet már idősebb korban

Nem feltétlenül kockáztat az ember már

Minden férfi ezt csinálja

2022. júl. 14. 23:46
 33/34 anonim ***** válasza:
9.Sajnos nem nőték ki az idősebb pasik sem. A fiatal nőket bámulják.
2022. aug. 29. 16:00
 34/34 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod ne fogadd el.

Amúgy szinte minden pasi csinálja,sajnos.

2022. aug. 29. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!