Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a ti pasitok is ezt csinálja? Ez normális?
Bárhol megyünk az utcán látom hogy a nőket nézegeti. Próbál sunyi lenni de nem mindig jön össze. Ha nagyobb tömegben megyünk látom rajta, hogy azt se tudja hova nézzen. Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat. Ő az első barátom, nem tudom más férfi is ezt csinálja? Amúgy más téren teljesen oké a pasi. Ezt el kell fogadni?
22/N
Nem és nem.
Sokak szerint ilyen egy férfi és ez teljesen természetes de bocs, aki mások előtt csak alázni tudja a párját és beégetni, az maradjon egyedül még egy kicsit és tanulja meg a leckét.
Egyszer volt ilyen pasim, úgy éreztem vele magam, mint anyám kutyájával. Az a kutya kib*szott gáz volt, a másik gazdi kutyája haladt szépen, a saját dolgával foglalkozva, esetleg illedelmesen le is ültette a gazdi, mikor másik kutya közeledett, ez a dög meg rángatott, utána fuldokolt-röfögött, ha odaengedtem, akkor meg meg akarta baszni a másik kutyát. A másik gazdi meg szánakozva nézett rám, hogy rákvörös fejjel próbálom magam meghúzni mellette. Arról már nem is beszélve, hogy egy percre nem figyeltem oda, megette a szart a fűből, szóval rohadt égő volt minden perce a sétáltatásának.
Na, kb így érzem magam egy ilyen fickó mellett. Nem akarok szégyenkezni, mert ő önmagában is k.urvaciki. Nem akarom látni, ahogy mások néznek rám sajnálkozva, hogy nekem csak egy olyanra futja, aki el sem tudott köteleződni mellettem igazán.
Én is szánalmat érzek, mikor valaki a nője mellől bámul meg. Még szingli férfitől is gusztustalan a stírölés.
És nem, nem kell a duma, hogy mindannyian nézünk valahova és odakapjuk valahova a tekintetünk.
Itt szó sincs erről.
Ez a szemet legeltetés, tekiktet rajta felejtés, szemmel megbaszás, utánafordulás, direkt úgy helyezkedés ez rég nem véletlen ránézés. Ez egy faszagyú bunkó selejt viselkedése.
Mindenki belelisil a medencébe, de aki ezt a trambulin tetejéről teszi, ne csodálkozzon, hogy hazazavarják.
Persze, én is megnézek egy-egy csinos nőt az utcán, de amit leírtál, az már konkrétan megalázó. Egy beszélgetést érhet a dolog, ahol szóvá teszed.
Nem lehet, hogy te vagy önbizalomhiányos és túl féltékeny?
"Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat."
Honnan a bánatból tudod, hogy a visszapillantóban mit néz? Egyébként meg jó, hogy sokszor belenéz a visszapillantóba vezetés közben. Én is figyelem, mögöttem mi történik. Ha a feleségem emiatt féltékenykedne, rég nem lenne a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!