Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti pasitok is ezt csinálja? Ez normális?

Figyelt kérdés

Bárhol megyünk az utcán látom hogy a nőket nézegeti. Próbál sunyi lenni de nem mindig jön össze. Ha nagyobb tömegben megyünk látom rajta, hogy azt se tudja hova nézzen. Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat. Ő az első barátom, nem tudom más férfi is ezt csinálja? Amúgy más téren teljesen oké a pasi. Ezt el kell fogadni?

22/N

2022. júl. 13. 04:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
17%
Sokan csinálják ezt. Normális-e? Nem tudom.
2022. júl. 13. 04:49
 2/34 anonim ***** válasza:
9%
Normális.
2022. júl. 13. 05:06
 3/34 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem normális viselkedés, főleg a barátnő jelenlétében ennyire nyíltan. Abszolút nincsen tekintettel rád. Én nem venném komolyan ezt a faszit. Unintelligens tevékenység amit csinál. Nézze a nőket, de ezt nem kellene folyton a másik orra előtt csinálni.
2022. júl. 13. 05:07
 4/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem kell ezt elfogadnod, de úgyis el fogod, mert amikor épp nem okoz fájdalmat és aláz meg azzal, hogy másokat leseget, akkor egyébként "teljesen normális".
2022. júl. 13. 05:22
 5/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem és nem.

Sokak szerint ilyen egy férfi és ez teljesen természetes de bocs, aki mások előtt csak alázni tudja a párját és beégetni, az maradjon egyedül még egy kicsit és tanulja meg a leckét.

Egyszer volt ilyen pasim, úgy éreztem vele magam, mint anyám kutyájával. Az a kutya kib*szott gáz volt, a másik gazdi kutyája haladt szépen, a saját dolgával foglalkozva, esetleg illedelmesen le is ültette a gazdi, mikor másik kutya közeledett, ez a dög meg rángatott, utána fuldokolt-röfögött, ha odaengedtem, akkor meg meg akarta baszni a másik kutyát. A másik gazdi meg szánakozva nézett rám, hogy rákvörös fejjel próbálom magam meghúzni mellette. Arról már nem is beszélve, hogy egy percre nem figyeltem oda, megette a szart a fűből, szóval rohadt égő volt minden perce a sétáltatásának.

Na, kb így érzem magam egy ilyen fickó mellett. Nem akarok szégyenkezni, mert ő önmagában is k.urvaciki. Nem akarom látni, ahogy mások néznek rám sajnálkozva, hogy nekem csak egy olyanra futja, aki el sem tudott köteleződni mellettem igazán.

Én is szánalmat érzek, mikor valaki a nője mellől bámul meg. Még szingli férfitől is gusztustalan a stírölés.

2022. júl. 13. 06:07
 6/34 anonim ***** válasza:
93%

És nem, nem kell a duma, hogy mindannyian nézünk valahova és odakapjuk valahova a tekintetünk.

Itt szó sincs erről.

Ez a szemet legeltetés, tekiktet rajta felejtés, szemmel megbaszás, utánafordulás, direkt úgy helyezkedés ez rég nem véletlen ránézés. Ez egy faszagyú bunkó selejt viselkedése.

2022. júl. 13. 06:10
 7/34 anonim ***** válasza:
97%

Mindenki belelisil a medencébe, de aki ezt a trambulin tetejéről teszi, ne csodálkozzon, hogy hazazavarják.

Persze, én is megnézek egy-egy csinos nőt az utcán, de amit leírtál, az már konkrétan megalázó. Egy beszélgetést érhet a dolog, ahol szóvá teszed.

2022. júl. 13. 06:13
 8/34 anonim ***** válasza:
12%

Nem lehet, hogy te vagy önbizalomhiányos és túl féltékeny?

"Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat."

Honnan a bánatból tudod, hogy a visszapillantóban mit néz? Egyébként meg jó, hogy sokszor belenéz a visszapillantóba vezetés közben. Én is figyelem, mögöttem mi történik. Ha a feleségem emiatt féltékenykedne, rég nem lenne a feleségem.

2022. júl. 13. 07:24
 9/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem az! Ezért nem kezdek korombeli pasival. Az idősebb pasik, ezt már kinőtték
2022. júl. 13. 07:34
 10/34 anonim ***** válasza:
22%
Csak a nők írják, hogy ez nem normális, holott minden férfi tudja, hogy ő is ezt csinálja. Csak van, aki ügyesebben, van aki feltűnőbben. Az önbizalomhiányos nők természetesen kikérik ezt maguknak, de azzal tisztában lehetnének, hogy amit minden férfi csinál, arra elég nagy butaság rámondani, hogy nem normális dolog.
2022. júl. 13. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!