Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti pasitok is ezt csinálja? Ez normális?

Figyelt kérdés

Bárhol megyünk az utcán látom hogy a nőket nézegeti. Próbál sunyi lenni de nem mindig jön össze. Ha nagyobb tömegben megyünk látom rajta, hogy azt se tudja hova nézzen. Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat. Ő az első barátom, nem tudom más férfi is ezt csinálja? Amúgy más téren teljesen oké a pasi. Ezt el kell fogadni?

22/N

2022. júl. 13. 04:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%

Az intelligens viselkedés nem sok ember sajátossága. És lássuk be, hogy a mostani túl szexualizált világban még jobban elhomályosodik a maradék esze is az embereknek. Egyszerűen csak az én, én, én számít, hogy nekem legyen kizárólag jó, ha csak 1 percig is azzal, hogy bunkó módon, nyíltan megbámulom a másikat, mert úgy b@sznék vele. Az meg, hogy a másiknak ez jól esik vagy sem, az mindegy. A lényeg, hogy az én szemem legelt egy jót, és gondolatban máris nyóc orgazmusom volt az illetővel. De hát ugye itt van ez mellettem, ugye a franc essen bele, és megakadályozza azt, hogy ezt meg is tegyem.Mintha kötelező lenne valakivel járnia.........Szóval, ilyen az emberek nem kis része.

2022. júl. 13. 11:02
 22/34 anonim ***** válasza:
72%

"A legtöbben ezt diszkréten tesszük,"

Itt most pont nem a diszkrét bámulás a téma.

2022. júl. 13. 11:14
 23/34 anonim ***** válasza:
25%

Azt írja sunyin teszi, magyarra fordítva úgy, hogy ne lehessen észre venni, azaz (rosszindulat nélkül kifejezve) diszkréten.

Kivéve, ha valaki szoros megfigyelés alatt tartja a tekintetét.

Nekem pl utoljára a forgalmi vizsgán találkozott rendszeresen a tükörben a szemem valakivel, a vizsgabiztossal, mert neki dolga volt, hogy ellenőrizze mire figyelek.

Ha más is azt tenné, az elég creep lenne.

2022. júl. 13. 11:51
 24/34 anonim ***** válasza:
10%
Engedd, hogy téged is nézegethessen. Otthon adj elő neki valami erotikus táncot vagy hasonlót.
2022. júl. 13. 12:19
 25/34 anonim ***** válasza:
18%
Az, hogy próbál sunyi lenni, de nem mindig jön össze neki, szintén nem a diszkrét bámulás kategória.Csaxólok.
2022. júl. 13. 13:38
 26/34 anonim ***** válasza:
87%

Exem csinált ilyent, meg egy volt randipartnerem (hál istennek nem lett kapcsolat..)

Ja és exemmel majdnem karamboloztunk mert egy lesés közben b*szott figyelni az útra, én rántottam vissza a kocsit, a második hasonlatos alkalomnál akkora sallert adtam neki az új öntöttvas serpenyőmmel hogy leszokott a kocsiban való leskelődésről ( az mellékesen tetőzte hogy rokon gyermek is a kocsiban volt, ezért is borult el az agyam :D )

De persze a kezemet fogva sétálás közben ugyanúgy tekergett.. aztán megcsaltam a sokadik beszélgetés után hogy nekem ez rossz, jó nem csinálom többet” aztán mégis…

Aztán hogy elmagyaráztam neki ő nem tisztel én mire fel viselkedjek a kénye kedve szerint? Erre normálisabb lett…

Végül mégis szétmentünk, de elsősorban nem ez miatt, de ez is közrejátszott. Viszont nagyon bánom vele kapcsolatban ezt a hat éves felesleges szenvedést, nagyon nem érte meg a játszmázás, csomót öregedtem, meg stresszt…

Aztán itt a mostani párom, akivel a nudista strandtól kezdve mindent be merek vállalni, nincsenek ilyen problémák. És annyivaaal jobb!!!!!

2022. júl. 13. 19:18
 27/34 anonim ***** válasza:
37%

Az én párom is pont így viselkedik

Bámul minden valamire való nőt, de nagyon

2022. júl. 13. 19:34
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

27# és nem esik neked rosszul?

Próbáltatok erről beszélni?

2022. júl. 13. 19:42
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

28#

Nem beszélek erről, mert semmi értelme

Cirkusz lenne, ami az égig ér

Kikapcsolom a fájdalmat egy jó ideje

2022. júl. 13. 23:03
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
És ti ilyen nyomorékok mellett vesztegetitek az időtök.
2022. júl. 14. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!