Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti pasitok is ezt csinálja? Ez normális?

Figyelt kérdés

Bárhol megyünk az utcán látom hogy a nőket nézegeti. Próbál sunyi lenni de nem mindig jön össze. Ha nagyobb tömegben megyünk látom rajta, hogy azt se tudja hova nézzen. Autoban ülve sokszor a visszapillantóba is belenéz és úgy nézi a csajokat. Ő az első barátom, nem tudom más férfi is ezt csinálja? Amúgy más téren teljesen oké a pasi. Ezt el kell fogadni?

22/N

2022. júl. 13. 04:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Már amelyik. A volt pasim apja 55 éves múlt, de vezetés közben is mindig a nőket figyelte az asszony mellett. Csodálkozom is, hogy nem volt még balesete.

2022. júl. 13. 07:41
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Megnézni a másik nemet normális. A nyálad csorgatni rá nem, a párod mellől meg főleg nem.
2022. júl. 13. 07:50
 13/34 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, de csak volt. Más nőket likeolgatott, követett, az utcán forgolodott. Hat nem maradtam vele. Szerintem ez borzasztó megalázó.

A mostani páromat direkt szoktam nézni nem feltűnően hogy néz e valamerre, de nem forgolodik soha semerre. Ha egyedül van, akkor is diszkréten teszi, de meg annyira egymásba vagyunk bolondulva, hogy egyikünk sem nézelődik. Persze ez majd idővel változik, de nem ilyen szinten.

Úgyhogy nem, nem normális és sajnos változni sem fog, mert nem fogja érteni, ez miért baj.

23N

2022. júl. 13. 07:52
 14/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyunk vakok, pubi. Majd mi eldöntjük, ki mellett érezzük magunkat szánalmasan a viselkedése miatt.

Mindenki szokott szarni, ugye? Ez önmagában nem szakítóok. De ha te odaszarsz a villamosra és szépen beletörlöd a valagad az üléshuzatba, ne csodálkozz, hogy egy undorító fasznak tartanak.

Na ez a különbség a nézés és a bámulás között: az illem.

2022. júl. 13. 08:06
 15/34 anonim ***** válasza:
93%
nem normális.
2022. júl. 13. 09:16
 16/34 anonim ***** válasza:
19%

Én nyíltan megnézek más nőket, szerintem ez sokkal egyenesebb dolog.

Nem nézegetek viszont más nőkat a facen vagy instán.

2022. júl. 13. 10:03
 17/34 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik seggfej, akivel kavartam úgy bámult nőket, hogy meg is fordult. Olyan is volt, hogy leültünk kávézni és telibe a szemébe bámult egy csajnak, ő is lazán nézte, gondolom imponált, hogy mellettem őt stíröli a pasi. Na hát ez nagyon megalázó volt, nem értem, hogy ezt miért kell, nem kell ám járni velem, meg ismerkedni, keresünk szépen mindketten mást, ha nem tetszik valami, de nem bmeg...ezt kell csinálni. Arról én nem tehetek, ha valaki akkora lúzer, hogy sose fog olyan nővel összejönni, aki tényleg bejön neki, ez az ő problémája, más nőt pedig nem kéne ebbe belerángatnia. Egyáltalán nem normális ez a viselkedés, ha tényleg érdekled a pasit, akkor veled foglalkozik.
2022. júl. 13. 10:48
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Normalisnak mondjak, en nemnormalisnak viszont ez nemnormalis. En nem nezelodok így ha van valakim, mert csak ra vagyok kivancsi es nem másra. Nem is veletlen h egyedul vagyok :D
2022. júl. 13. 10:53
 19/34 anonim ***** válasza:
19%

Ha ennyire kontrollálod a pasid, hogy még azt is tudod, hogy a visszapillantó tükörben nem a cikázó robogóst nézi, hanem a csajokat az rólad árul el valamit: azt, hogy komoly önbizalom hiányod van, vagy kontroll mániás vagy.

A nők is megnézik a ferfiakat, férfiak is a nőket. A legtöbben ezt diszkréten tesszük, de ha ha a párunk azt figyeli non-stop, hogy mit nézünk, mit gondolunk azzal csak a saját frusztrációit erősíti, mint itt sokan.

2022. júl. 13. 10:58
 20/34 anonim ***** válasza:
77%

Én szakmai okokból mindig nézem a kijáratokat, elhaladó járműveket, és főleg az embereket.

Igen, volt csajom, aki azt hitte, hogy a "ÚGY" nézem a nőt, pedig nem, a zsebét néztem, amiből kilógott a bicska klipje.

2022. júl. 13. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!