Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzeld el. Van egy nő, mindenki hasraesik tole, forognak utána, autobalesetek, ahol elmegy, ott zubogni kezd a tűzcsap. A barátja meg észre sem veszi. Ezt a jelenséget valaki elmagyarázná?
#32! Mert nem ÁLTALÁNOS a kérdésed. Nem történnek nők milliói miatt autóbalesetet, ahogy miattad se😂 A tűzcsap zubogást meg nem is értem, de szerintem senki. Enyhén szólva eltúloztad, és egyértelműen magadra vonatkoztattad, mint az összes többi "általános" kérdésednél. Neked nem gyanús, hogy mindig pont a te kérdésednél "hülyék" a válaszolók?
Átfutottam a kérdést, amit linkeltél. Senki nem bántotta a kérdezőt, max. páran felnyitották a szemét, hogy lehet, ő komolyabban gondolja a kapcsolatot, mint a srác. És veled ellentétben ő lehet, hogy el is gondolkodik rajta, ezért érdemes neki válaszolni, és ezért nem érdemes neked. Szóval nem a kérdezőt hordták el, hanem a plázázós válaszolót, aki történetesen te voltál. Igen, a válaszaidat is meg lehet ismerni🤣
Általanos.linkelgessek még?🤦♀️
Miert nem lehet itt felhasznalokat tiltani.
Koszi 45.
Szóval sokat nem lehet várni.
Ezt a nőt az incel Balázskával kéne összehozni. A párkapcsolatok kategória királya és királynője.
Kár hogy a "legtöbb kiírt rinyálós kérdésért" nem jár pontszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!