Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzeld el. Van egy nő, mindenki hasraesik tole, forognak utána, autobalesetek, ahol elmegy, ott zubogni kezd a tűzcsap. A barátja meg észre sem veszi. Ezt a jelenséget valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Minden pasi le van hidalva, a nő barátja meg ugy beszel vele mintha a postással vagy ilyenekkel beszelne. Ennyi erovel otthonkában is lehetne neki a nő, hajháloval is.2022. júl. 12. 13:32
31/54 anonim válasza:
Te nagyon faraszto vagy. Honapok ota irogatsz ide, a regebbi valaszolok mar felismernek az iraskeped alapjan. Mindig mas a problemad, mostanaban a jelenlegi faszidat szidod, es a regiekhez hasonlitgatod ot. Le sem irom, hogy dobd ki a pasid ha le se szarja a fejedet, mert ugysem fogadsz meg egy valaszt sem, csak hajtod tovabb a hulyesegeidet, magadnak valaszolsz. Kar hogy nem lehet teged kitiltani innen a tobbi hulyevel egyutt, vagytok egy paran meg.
32/54 A kérdező kommentje:
A gyk n akik vannak azoknak mi baja van amugy?
Abbol az ÁLTALÁNOS kerdesbol hogyan letezhet az, hogy egy nő felé a pasik tobbet tesznek mint a baratja, azt kihozni hogy a kerdezo egy utolso senki sz.r, azert nem semmi.
2022. júl. 12. 15:01
33/54 A kérdező kommentje:
Millio meg egy nő egy munkatárstol esetleg tobb bókot kap mint a párjátol, egy egy haverja elviszi pl kocsival ha vonatbaleset volt a baratja meg nem megy érte, (ez asszem tegnapi kerdes volt valakitol, linkelhetem ha muszáj), mindebbol a nőt elhordani mindennek, az durva.
2022. júl. 12. 15:04
34/54 anonim válasza:
Én csak azt hoztam ki, hogy egy kapcsolatban nyilván megszokják egymást az emberek. Nyilván te sem teszed oda magad annyira mint az elején. De erre egyből úgy reagáltál, hogy ez most nem téma. Pedig a kettő ugyan az. Te csak sajnáltatod magad.. cáfolj meg ha tudsz.
35/54 A kérdező kommentje:
2022. júl. 12. 15:06
36/54 anonim válasza:
Azt meg sosem tudhatod minek milyen a kapcsolata. Itt csak a rossz példákat látod, mert ha valami jó, arról sosem beszél senki.
38/54 A kérdező kommentje:
36
De ha ilyenek meg ki vannak dobva, megy a sírás, meg ő aztan bizonyítani akar.
Ez nem kapcsilatminőséget jelent.
Én még tartom azt, hogy valszeg más a beetetési/fűzési szakasz, kapcsolatban meg nagy az arc.
2022. júl. 12. 15:14
39/54 anonim válasza:
Még mindig itt tartunk. A nők ugyan ezt csinálják, biztos te is. Nyilván nem mindenki ilyen. Keress olyat aki becsül, ennyi. De ezen ennyit problémázni. :D
40/54 A kérdező kommentje:
Nem ezen problémaztam ennyit. Hanem a parasztokon.
2022. júl. 12. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!