Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzeld el. Van egy nő, mindenki hasraesik tole, forognak utána, autobalesetek, ahol elmegy, ott zubogni kezd a tűzcsap. A barátja meg észre sem veszi. Ezt a jelenséget valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Minden pasi le van hidalva, a nő barátja meg ugy beszel vele mintha a postással vagy ilyenekkel beszelne. Ennyi erovel otthonkában is lehetne neki a nő, hajháloval is.

#zavar #disszonancia #poligrafia
2022. júl. 12. 13:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
*10 pasi
2022. júl. 12. 14:29
 22/54 anonim ***** válasza:
86%

Igen, tudom, miről beszélsz, csak épp bárki fel tudja fogni, hogy miért van ez, aki 2 agysejtnél többel rendelkezik. Ha pl. van otthon marhapörkölt, akkor nem mész el a boltba marháért, mert VAN OTTHON. Dinnyéért meg elmehetsz, mert az nincs. A pasid már nem akar befűzni, mivel megtörtént. Tudja azt is, hogy ugyanúgy büdöset sz@rsz, mint más. Akinek nem vagy a pasija, az nyilván nem fog ásítozni, miközben beszélsz hozzá, mert akkor nem dobod le a bugyid. Ezért el kell eljátszania, hogy csodálatosak tart, akkor is, ha elég lenne belőled egy dugás is. Nyilván a pasinak nem kell ilyen szerepet játszani, hisz, anélkül is szétteszed a lábad.

A példádban mégis mit kellett volna tennie a pasidnak?🤦🏽‍♀️ Nyilván nem ájult el attól, hogy te vagy a képernyőn, hisz ő rakott fel.

Mellesleg jó nagy bunkó vagy, ha először találkoztál a haverjaival és arra se voltál képes, hogy kimenj bemutatkozni, hanem feküdtél tovább az ágyon, mint egy sz@r lakótárs.(Nyilván nem ismertek, ha meglepődtek.)

2022. júl. 12. 14:45
 23/54 anonim ***** válasza:
91%
Most is a tízes? Nézd meg, mert az igaz. Csak torolteti a válaszokat és változik a szamozas
2022. júl. 12. 14:47
 24/54 A kérdező kommentje:
Valoszinu igen amig mások még cílűznek meg csoda minden, addig az ember lányát csak a sajat barátja nem értekeli.
 25/54 anonim ***** válasza:
44%

Bocs, ezt nem ide akartam

26/54 A kérdező kommentje:

Nem vagyok bunko. Aludtunk ők jottek hivatlanul varatlanul mint mindig

Olyan lepcses szájuk van itt egyeseknek

27/54 anonim ***** válasza:
82%

"Mint mindig". De azért sose láttak addig, azért nem ismertek meg a képernyőn. Vagy annyira szét volt retusálva. Jó nagy csalódás lehetett szegényeknek, amikor az ágyra néztek 🤣

De jó, hogy nálatok mindenkinek van kulcsa a lakáshoz, hogy csak úgy besétálhatnak.

2022. júl. 12. 14:52
 28/54 A kérdező kommentje:

Egy dj nek kb 1000 spanja van.

Hozza jőttek nem hozzám

Engem kb 700 ismer ebbool.

A kepernyofoton be volt festve a hajam is es olyan cuccban voltam amiben nem szoktam es tök jo kép.

Teljesen más egy nő fotón meg buliban meg ágyban meg eskuvon stb

2022. júl. 12. 14:55
 29/54 A kérdező kommentje:

Nem csalodas vagyok nekik hanem a DJ nője:)

Valami gusztustalan itt a hangnem valahogy.

2022. júl. 12. 14:57
 30/54 anonim ***** válasza:
83%
Jajj istenem..
2022. júl. 12. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!