Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzeld el. Van egy nő, mindenki hasraesik tole, forognak utána, autobalesetek, ahol elmegy, ott zubogni kezd a tűzcsap. A barátja meg észre sem veszi. Ezt a jelenséget valaki elmagyarázná?
Igen, tudom, miről beszélsz, csak épp bárki fel tudja fogni, hogy miért van ez, aki 2 agysejtnél többel rendelkezik. Ha pl. van otthon marhapörkölt, akkor nem mész el a boltba marháért, mert VAN OTTHON. Dinnyéért meg elmehetsz, mert az nincs. A pasid már nem akar befűzni, mivel megtörtént. Tudja azt is, hogy ugyanúgy büdöset sz@rsz, mint más. Akinek nem vagy a pasija, az nyilván nem fog ásítozni, miközben beszélsz hozzá, mert akkor nem dobod le a bugyid. Ezért el kell eljátszania, hogy csodálatosak tart, akkor is, ha elég lenne belőled egy dugás is. Nyilván a pasinak nem kell ilyen szerepet játszani, hisz, anélkül is szétteszed a lábad.
A példádban mégis mit kellett volna tennie a pasidnak?🤦🏽♀️ Nyilván nem ájult el attól, hogy te vagy a képernyőn, hisz ő rakott fel.
Mellesleg jó nagy bunkó vagy, ha először találkoztál a haverjaival és arra se voltál képes, hogy kimenj bemutatkozni, hanem feküdtél tovább az ágyon, mint egy sz@r lakótárs.(Nyilván nem ismertek, ha meglepődtek.)
Nem vagyok bunko. Aludtunk ők jottek hivatlanul varatlanul mint mindig
Olyan lepcses szájuk van itt egyeseknek
"Mint mindig". De azért sose láttak addig, azért nem ismertek meg a képernyőn. Vagy annyira szét volt retusálva. Jó nagy csalódás lehetett szegényeknek, amikor az ágyra néztek 🤣
De jó, hogy nálatok mindenkinek van kulcsa a lakáshoz, hogy csak úgy besétálhatnak.
Egy dj nek kb 1000 spanja van.
Hozza jőttek nem hozzám
Engem kb 700 ismer ebbool.
A kepernyofoton be volt festve a hajam is es olyan cuccban voltam amiben nem szoktam es tök jo kép.
Teljesen más egy nő fotón meg buliban meg ágyban meg eskuvon stb
Nem csalodas vagyok nekik hanem a DJ nője:)
Valami gusztustalan itt a hangnem valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!