Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem. Helyre lehet még hozni a házasságot?
Annyit megpróbálhatsz, hogy kihívod a konyhába férjed, előtte minden közösségi oldalról törlöd magad, minden elérhetőségedet, majd előveszed a turmixgépet, beledobod a telefonodat és ledarálod.
Persze, ez se elég, de talán kezdetnek megteszi, mert 1,5év bűnözést bizony 1,5 évig kell jóvátenned így úgy még;)
Mostantól nyomigombos telót használsz;)
Nos... Én soha nem értettem, hogy mi a fene értelme van definíciókon lovagolni? Nem tök mindegy az, hogy valami megcsalásnak számít-e vagy sem? Ha valakit szeretünk, akkor nem fogunk szándékosan olyasmit csinálni, amivel bántjuk, vagy megalázzuk.
Ha én ki merem jelenteni valakiről, hogy csak őt szeretem, akkor fel sem fog merülni bennem, hogy mással szexchateljek.
Szóval: ne kerteljünk, lehet, hogy definíció szerint nem megcsalás, de valami nagyon el van már romolva a házasságotokban. Na, ezt kéne kideríteni, és megoldani.
22
Nincs mit kideríteni, kiderült, de fel kellene ismerni, mint nincs rendes szex;)
Ha bosszúálló a férjed, vagy nehezen tud megbocsátani, akkor mindig a markában fog tartani és majd föl-fölhánytorgatja ezt neked.
Idővel napirendre térhet fölötte, de a féltékenység ördöge alighanem mindig benne lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!