Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a férjem. Helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem. Helyre lehet még hozni a házasságot?

Figyelt kérdés
1,5 éven keresztül kizárólag írásban kommunikáltam valakivel a férjem mellett. Soha nem találkoztunk, így nem is volt köztünk testi kapcsolat, de az üzenetváltásaink között volt szexuális tartalmú is. A férjem ezt határozottan megcsalásnak veszi és nem tud ettől elvonatkoztatni. Mindig eszébe jut, rossz kedve van. Érzem rajta, hogy kivan ettől. Nincs már ötletem, hogy mivel győzhetném meg arról, hogy csak őt szeretem. Ez a házasság már soha nem lesz olyan, mint régen, igaz?
2022. júl. 11. 14:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Téged az zavar, hogy rossz kedve van, vagy az, hogy megcsaltad? Szerintem csak magadra gondolsz, leszarod hogy mit csináltál, csak azt akarod, hogy vágjon jó képet hozzá a férjed. Hát nem fog! Mert ehhez nem lehet!
2022. júl. 11. 14:47
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
Mi ez a sok kattant picsa itt? 🤣
2022. júl. 11. 14:49
 13/25 anonim ***** válasza:
18%

A lepontbol itelve jol is tetted.

Csinald tovabb

2022. júl. 11. 14:51
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Persze hogy zavarja, miért nem neki írtál vagy vele beszéltél olyanokat mint a másik emberrel? Ő a férjed, vele kellett volna és nem mással. Nem tudod meggyőzni, vagy nagyon nehezen, mert mással tetted azt amit vele kellett volna. Vagy hazudsz magadnak is, mert ha valakit szeretek akkor nem mással szexchatelek, bocs. Eljátszottad a bizalmát, ennyi.
2022. júl. 11. 15:07
 15/25 anonim ***** válasza:
23%
Már az ìrogatás is megcsalás? Mert akkor nagyon sokan csalják a fèrjüket/felesègüket.
2022. júl. 11. 15:16
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem menthető lenne,ha leülnétek kivesézni a témát, mindketten tiszta fejjel,és visszarepülnétek az időben oda,amikor ez az egész elkezdődött. Látom az írásodon,hogy bánod amit tettél, nyilván oka is volt, hanyagoltátok egymást vagy valami ilyesmi,csak nálatok is mint a kapcsolatok 80 százalékában, gond van a kommunikációval. Én nem tördelek pálcát feletted, ennél sokkal nagyobb disznóságokat is követnek el párok egymással bűntudat nélkül.
2022. júl. 11. 15:20
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
#15 sokféle megcsalás van, és nem csak az a megcsalás ha lefekszel mással.
2022. júl. 11. 15:22
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

15

Mi az, hogy is?

Meg jó, hogy megcsalas, ha nem a paroddal, hanem egy másik emberrel szexchatelsz, panaszkodsz neki a parodrol és a kapcsolatodról. Vagy neked ez belefér egy kapcsolatba?

2022. júl. 11. 15:23
 19/25 anonim ***** válasza:
5%
Igen,nekem belefèr utolsó.
2022. júl. 11. 15:40
 20/25 anonim ***** válasza:
91%
Hat nagyon sok kapcsolatba meg nem fér bele.
2022. júl. 11. 15:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!