Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én gondolom rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

Bármi történik úgy érzem, hogy a párom mindig csak “visszatámad” és mindent megpróbál úgy beállítani, hogy biztosan ne ő legysn a hibás.

Ő 30 éves én 24.

Pl ma reggel, lehet, hogy nagyon rossz példa, de ez alapján fogalmazódott meg bennem.

Van egy heg a mellkasomon, ami nagyon érzékeny. Ő ölelés közben véletlen hozzányomta a táskáját, amire én felszisszentem es odanyúltam, mert nyilván fajt.

Semmit nem mondtam, tudom, hogy nem szándékos volt.

De ő rögtön… “nem is nyúltam hozzá”…

Elmondtam neki, hogy mi történt.

“Úgy látom ma is inkább jó soká fogok hazajönni….”

“És amikor te a múltkor hozzáértél véletlen a sebhez a karomon?..”

Majd elment.

Bármi történik mindig jön egy ilyen “es amikor te” sztori…..

És végül mindenből én jövök ki rosszul..

nem igazán tudom vele megbeszélni, mert nem érti…

Szerintetek van megoldás?

2022. júl. 9. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

Megoldás: ne szisszenj fel, legyen magasabb a fájdalomküszöböd. Ha régóta ott a heg, akkor meg lehetett már szokni.

Amúgy meg, ha ilyen a természete, az már nem fog megváltozni. Vagy megszoksz vagy megszöksz.

2022. júl. 9. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ő az a típus, akivel soha, semmit nem fogsz tudni megbeszélni. Vagy nyelsz szó nélkül, vagy veszekedtek. Kell ez neked?
2022. júl. 9. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon nagyon hatarozottan leallitod h nem erdekel mi volt multkor mert ez MOST tortent es faj. Ergo alap h elnezest ker.
2022. júl. 9. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Valahol ebben az "elmondtam neki"-ben lehet a hiba, ha arrogáns, okoskodó stílusban közölsz valamit, ne csodálkozz, hogy automatikusan védekezni fog az illető, nem bólogatni, mint egy csontot váró kiskutya.
2022. júl. 9. 09:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Az volt a válaszom, hogy…

Véletlen a hegemnek nyomódott a táskád, és fajt…

Nem hiszem, hogy ez olyan okoskodó lenne

2022. júl. 9. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Halaistennek ha későn jön

Maradjon is ott ahol van

2022. júl. 9. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugy erzi folerendelt viszonyban van veled, es barkikor megbuntethet peldaul azzal, hogy kesobb jon haza, te pedig nem csinalhatsz ez ellen semmit. Csak nyelsz. Az egesz kapcsolat ilyen lehet, egyaltalan nem vagytok ket egyenlo fel. Soha nem is leszel.
2022. júl. 9. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne neked, ha egyáltalán haza sem menne hozzád!...
2022. júl. 9. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, bizony: nem illetek egymáshoz.

Mindig az lesz a helyes, ahogyan ő látja, az ellennézetet nem fogadja el. Ő ilyen. Már nem nevelhető át, mert nem gyerek, akit még lehetne hajlítani.

2022. júl. 9. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!