Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul vagy ő?
Párkapcsolatban szeretek mindent megosztani a párommal. De ö néha soknak érzi és a tudtomra.adja.
Pl. El akartam mesélni ma neki hogy az egyik közös ismerősünk kavart régebben az egyik munkatársával.
Úgy kezdtem, hogy képzeld x mit mesélt, de nem mondd tovább senkinek (mert volt rá példa sajnos)
Erre azt válaszoltq, ha titkos ne is.mondjam el, egyrészt nem érdekli másrészt titok... Szal ha nem akarom h direkt elmondja másnak akkor ne is meséljek..
Erre vannak barátnőid, nem?:) bocs de ez engem se érdekelne, pedig nő vagyok.
Ha olyan infóm van, amit mindenképp megakarok osztani de tudom, hogy barátomat nem feltétlen érdekelné, elmesélem barátnőknek.
(és ez nem probléma, engem se érdekel minden sztorija, pl mikor a star warsos lego összerakásról dumál, imádom őt, de erre vannak a haverjai :D)
21L
Nem tudom, mi szeretunk mindenfele ures baromsagot IS megbeszelni egymassal, a minosegi beszelgetesek mellett. Mivel a parommal elek, ot szeretem a legjobban, alap, hogy o az elso aki eszembe jut, ha valamit hallok, latok, legyen az valami vicces pletyka, hulye mem vagy erdekfeszito, ertelmes cikk. Ezzel o is igy van. Nem erdekel pl konkretan a legujabb gagyi mobilos jatek, amire epp rafugg, de ha ki akarja magat “duhongeni” rola, hogy eppen mi nem megy neki benne, meghallgatom.
Mondjuk mi rengeteg idot toltunk egyutt, ha valakinek ennel limitaltabb az ideje a parjaval, abban az esetben megertem, hogy nem mindegy, mirol beszelnek es mennyit.
Így van, nem érdekli, nem akar résztvenni a pletykák terjesztésében és ezt őszintén közli veled.
Probléma..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!