Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En gondolom rosszul?
Csak egy kérdés, boldog vagy így?
Ha nem akkor lépj, mert megalkudni, feladni önmagad nem jó.
lol hát ha nem tudod mit gondolsz, akkor biztosan igazan lehet :D mert a világ érthetetlen és így, aki tudja az csakis tévedhet...
amúgy meg. mit akarsz? mi fontos neked? azt tudod? jaaaa.... és azt, hogy érted, hogy az ágyban se? nincs szex vagy csak unod? vagy nem megy. amúgy meg lépj le :D
Hát, ha nem ezt akarod, akkor ne csináld. Tetszene, ha így élnéd le az életed? És igen, ha változtatsz lehet megszívod. Ez ilyen. De lehet ez rádférne. Hogy kockázatot merj vállalni. És ha vesztesz, akkor onnan mész tovább. Vagy meghalsz :D mert megöl egy nagyon rossz :D de legalább akkor gyakoroltad, hogy milyen döntéseket hozni és azokra reagálni.
Amúgy szerintem ha anyagilag nem vagy túl jól, akkor nem annyira jó ötlet az autó, mert rohadt sokba kerül. Keress rá az interneten mennyi a fenntartási költsége. Meglepően sok. És alig ad valamit.
"hiszen csak ul a gep elott, cigizik es eszik."
Na ezt kellene nagyon gyorsan megszüntetni. Olyan mentális
betegséget generálhat (nagy valószínűséggel), hogy csak
pislogtok utána. Arról nem is beszélve, hogy pl tönkrete-
szi az egészségét, lásd kevesebb mozgás, szem romlása.
Nekem a munkám az, hogy gép előtt üljek. 37 éves létemre
a szemem megromlott, nap mint nap rosszul vagyok, folya-
matosan fáj a fejem, a szemem, vérnyomásom és a pulzusom
ugrál. Lassan 2 éve ki sem megyek a házból (csak kórház/
orvos). Nem depresszió, nem mentális probléma, semmi i-
lyen, csak a szervezetem megkergült. Első év pokol volt.
Fejfájás ellenszere a fekvés, tehát mégjobban legyengül-
tem. Mivel keveset mozgok (ugye házon belül, csak a kert
van), így szépen jönnek rám a kilók is. 22-es csapdája.
A mozgás lenne az egyik gyógymód, viszont ha 50 métert
kell egyhuzamban sétálni, már szakad rólam a víz, ennyi-
re szétcsesződött az egészségem.
Ilyen jövőt szeretnél neki? Mutasd meg neki, amit írtam,
aztán gondolkozzon el, hogy mi is legyen vele.
Nézd meg ezt a cikket pl. itt a csávó 60000-es havi költséget számol ki, amiben tényleg minden benne van:
Az évi 720.000 forint. Ebből beutazhatod európát egy év alatt, ha csak egy hátizsákkal mész, ami felfér a fapados gép utasterébe (tehát ha nem adsz fel bőröndöt). De ha neked ez az autó dolog ilyen szerelem féle, akkor az más. De ha csak annyi, hogy eljutni A-ból, B-be, akkor azért megéri átgondolni. Mert hiába spórolsz ügyesen, ha elfolyik más helyen.
Vissza a kérdésre: esetleg azt próbálhatod meg, hogy valahogy durván elkezdeni provokálni. Élezni a helyzetet. Szexuálisan is. Meg amúgy is. Valahogy felrázni ebből, mert amúgy lehet ez neki se olyan jó, hogy így elkényelmesedett(amit hetes is ír). Valahogy sokkolni, hogy ne tudja mi van. Hátha reagál erősebb ingerekre. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!