Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt,eddig 2x voltunk fagyizni..Nem vágyom nagy dolgokra csak egy kis torodesre és oda figyelésre.

Húgom gyanús,hogy elkapta a vírust és intézkedtunk is leírtam a paromnak és teljesen ertheto,hogy addig nem jön amíg ki nem derül hogy az e vagy sem Húgom!

Párom közölte,hogy az ő nevét meg se említsük mert nem hagyhat ki egy meccset sem és egy edzest sem..Állandóan csak a foci.Ami szamomra elég gáz és kiábrándító,de szerinte Én vagyok a hülye...

2020. szept. 8. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De most mi a kèrdès pontosan?
2020. szept. 8. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szóval még csak fél éve vagytok csak együtt, de már most szarik rád, őszintén nem értem milyen csodára vársz és mi tart ebben a kapcsolatban.
2020. szept. 8. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Mert mit gondolsz? Őszintén nem értelek. Felteszel egy kérdést, ide hánysz valamit és találjuk ki mit gondolsz? Eszem megáll. Hány éves vagy?
2020. szept. 8. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Jól gondolod, az vagy kérdésedre válaszolva 2x is.

Összeálltál egy semmirekellővel s még eszedet is elveszted, hogy játszol egy betegséggel...

2020. szept. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!